Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021

Survivor 4: «Τσάκισε» καρδιές ο Γιώργος Ασημακόπουλος - «Έχω χάσει ένα από τα αδέρφια μου...» (Video)

Κατάθεση ψυχής από τον παίκτη & η αποκάλυψη της Νικολέτας για τον μπαμπά της

28 Απριλίου 2021 23:36
Survivor 4: «Τσάκισε» καρδιές ο Γιώργος Ασημακόπουλος - «Έχω χάσει ένα από τα αδέρφια μου...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: «Τσάκισε» καρδιές ο Γιώργος Ασημακόπουλος αποκαλύπτοντας λίγο μετά την ήττα των κόκκινων ότι έχει χάσει ένα από τα αδέρφια του!

Την ίδια στιγμή η Νικολέτα μιλώντας στην κάμερα ξέσπασε σε κλάματα καθώς όπως ανέφερε μπορεί να τον καταλάβει καθώς κι εκείνη έχει χάσει τον μπαμπά της!

Ασημακόπουλος: Έχω χάσει ένα από τα αδέρφια μου και μου έχει στοιχίσει πολύ - Κατάθεση ψυχής

«Έχω χάσει ένα από τα αδέρφια μου. Είναι κάτι που μου έχει στοιχήσει στην παιδική μου ηλικία πάρα πολύ και γι’ αυτό θέλω να κάνω συνέχεια περήφανους τους γονείς μου. Δεν θέλω να τους αποδείξω κάτι. Δεν θέλω να τους στεναχωρώ, δε θέλω να νιώθουν άσχημα για μένα.

Δεν ανέβαινα σε μηχανάκι για να μη χτυπήσω. Όταν έμπαινα πάντα στο αμάξι έκανα τον σταυρό μου και έλεγα μην πάθω κάτι και τους πληγώσω. Το λέω στον κόσμο, αγαπάτε τους γονείς σας γιατί δεν ξέρετε πόσο και μέχρι πότε θα τους έχετε. Και τα αδέρφια σας… Να μην τους στεναχωρείτε. Νιώθω ευγνώμων που έχω την οικογένειά μου, με έχει κάνει να ξεπερνάω προβλήματα με μια αγκαλιά και ένα χάδι» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Survivor 4: Άγρια «καρφιά» Ασημακόπουλου για Μπάρτζη - «Σαν γκόμενά του τον έχει ο Τζέιμς...»

Άγρια «καρφιά» πέταξε για τον Νίκο Μπάρτζη και τη σχέση του με τον Τζέιμς Καφετζή ο Γιώργος Ασημακόπουλος στο Survivor, με τον ίδιο να εκφράζεται με «βαριά» λόγια, θεωρώντας πως εξαρτάται από τον ηγέτη της μπλε ομάδας.

Οι παίκτες των δύο ομάδων φαίνεται να έχουν βάλει στο στόχαστρο τους δύο φίλους, σχολιάζοντας πως ο Νίκος ακολουθεί μονίμως στον Τζέιμς σε κάθε του δράση και ο δεύτερος δεν τον αφήνει από κοντά του, σε μια σχέσξη εξάρτησης, που θα έλεγε κανείς πως τη θεωρούν τοξική με τον τρόπο της.

Survivor 4: Οι «μπηχτές» του Ασημακόπουλου για τη σχέση Τζέιμς-Μπάρτζη

«Σαν γκόμενά του τον έχει ο Τζέιμς», ήταν μια χαρακτηριστική φράση του Ασημακόπουλου, που πανηγύρισε για την αποχώρηση του Αλέξη, με τη Μαριαλένα με τη σειρά της να μην χάνει ευκαιρία για στρατηγική, αναφέροντας πως οι παίκτες και από τις δύο πλευρές αρχίζουν να καταλαβαίνουν τους δύο χαρακτήρες, και δη του Τζέιμς.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share