Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor: "Go Go Παππάς" - Ο Ασημακόπουλος λούστηκε με "σαμπάνια" για την αποχώρηση Παππά!

Έτσι γιόρτασε την αποχώρηση του Αλέξη Παππά

25 Απριλίου 2021 22:12
Survivor:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι πανηγυρισμοί, οι χοροί και τα τραγούδια έμοιαζαν να μην έχουν τέλος στο σημερινό επεισόδιο του Survivor!

Ο Ηλίας, η Ελένη και η Νικολέτα έστησαν ένα πάρτυ στον Γιώργο Ασημακόπουλο που κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι|!

"Τα παιδιά σήμερα οργανώσαν παρτάρα για μένα επειδή έμεινα εδώ στην Καραϊβική! Σαμπάνια… Sampaign shower" δήλωσε ο ίδιος για να λουστεί, κυριολεκτικά, με την σαμπάνια - νερό στην κάμερα.

Στη συνέχεια, ο Ηλίας Μπόγδανος ήπιε κι αυτός λίγο από το...κοκτέιλ του για γιορτάσει!

«Παππάς Go Go» το σύνθημα που δημιουργήθηκε.

Δείτε το πάρτυ για τον Ασημακόπουλο στο Athensmagazine.gr

Survivor: Το είπε και το έκανε! Ο Τριαντάφυλλος έφερε πίσω στην παραλία τον "Αλέξη Παππά"!

Survivor 4: Μετά την στεναχώρια του από την αποχώρηση του Αλέξη Παππά, ο Τριαντάφυλλος φαίνεται πως άλλαξε τροπάρι και έκανε το απίστευτο!

Πήρε στην αγκαλιά του ένα φοινικόφυλλο και το παρομοίασε με τον αγαπημένο του φίλο Αλέξη! Όπως χαρακτηριστικά είπε μοιάζουν και στο ύψος και στα κιλά αλλά...και στα μαλλιά μιας και τα φύλλα του ήταν ίδια με τα μαλλιά του Αλέξη Παππά.

Ο Τριαντάφυλλος δεν έμεινε μόνο στην συζήτησή τους on camera αλλά ήθελε να γνωρίσει σε όλη την παραλία τον νέο Αλέξη που επέστρεψε και έτσι τον έκανε βόλτα και έκανε σε όλους τους παίκτες τις ανάλογες συστάσεις!

Μάλιστα το φοινικόφυλλο - Αλέξης ζήτησε πάλι από τον Τζέιμς να βγουν πάλι στον τάκο οι δυο τους σαν να μην άλλαξε τίποτα!

Survivor: Γλέντι με πανηγυρισμούς, χορούς και τραγούδια με την αποχώρηση του Αλέξη Παππά

Survivor 4: Ένα μικρό πανηγυράκι παρακολουθήσαμε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor με τους παίκτες να είναι κυριολεκτικά τρελαμένοι την αποχώρηση του Αλέξη Παππά!

Ο Ηλίας Μπόγδανος κάνει πλάκα μιλώντας στην κάμερα και μεταξύ άλλων αποκαλύπτει πως στην παραλία γέμισαν όλοι χαμόγελα από την στιγμή που έφυγε ο ηθοποιός, ενώ στα περισσότερα πλάνα τον βλέπουμε να χορεύει ξέφρενα με την Ελένη Χαμπέρη και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος ήταν επίσης υποψήφιος προς αποχώρηση και κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι.

Την ώρα που ο Ηλίας με την παρέα του χορεύει, ο Μπάρτζης με τον Τζέιμς τραγουδούν το σύνθημά τους για την αποχώρηση του Αλέξη από την παραλία.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος από την άλλη φαίνεται να "τηλεφωνεί" στη μαμά του και να της ανακοινώνει πως έδιωξε το Δρακουμέλ και του έμεινε μόνο η Ψιψινέλ!

Δείτε το πανηγύρι των παικτών στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share