Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Τρυφερά τετ α τετ Παύλου - Νικολέτας! Τα παιδιά είναι μαζί και δεν το κρύβουν

Είναι ερωτευμένα τα παιδιά

28 Απριλίου 2021 11:45
Survivor spoiler: Τρυφερά τετ α τετ Παύλου - Νικολέτας! Τα παιδιά είναι μαζί και δεν το κρύβουν
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Μπορεί να μην προκαλούν μπροστά στις κάμερες όμως Παύλος Γαλακτερός και Νικολέτα Μαυρίδη φαίνεται να έχουν "τρυπηθεί" από τα βέλη του φτερωτού θεού του έρωτα.

Αρχικά το Athensmagazine.gr, πριν δύο μήνες, πρώτο σας είχε αποκαλύψει πως τα δύο παιδιά είναι μαζί και έχουν έρθει αρκετά κοντά, κάτι που φαίνεται να επιβεβαιώνεται, ενώ το ρεπορτάζ μας έπαιξε σε αρκετά κανάλια και sites. Μετά την Ένωση ωστόσο φάνηκε η Νικολέτα να κάνει ένα... άνοιγμα προς τον Σάκη Κατσούλη, όμως ο τελευταίος κάνει μπαμ ότι είναι κολλημένος με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και δεν κάνει καμία σκέψη για να... κοιτάξει αλλού.

Τις τελευταίες μέρες ωστόσο πληροφορίες μας αναφέρουν πως τα δύο παιδιά, όχι απλά έχουν θυμηθεί τα παλιά άλλα έχουν έρθει ακόμα πιο κοντά, παρότι έχουν αλλάξει ομάδες και πλέον ανήκουν σε διαφορετικά στρατόπεδα.

Survivor spoiler: Τρυφερά τετ α τετ Παύλου - Νικολέτα! Τα παιδιά είναι μαζί και δεν το κρύβουν

Survivor spoiler: Τα τρυφερά τετ α τετ

Η αλήθεια είναι πως τα δύο παιδιά έχουν έρθει κοντά και αυτό φαίνεται και από τα πλάνα στη τηλεόραση. Μάλιστα η Νικολέτα στα τελευταία επεισόδια έχει υπερασπιστεί ανοικτά τον Παύλο σε πολλές συζητήσεις και έχει τονίσει ότι είναι ο καλύτερος παίκτης της μπλε ομάδας, παρότι όλοι ξέρουμε πως αυτό δεν ισχύει.

Μαρτυρίες λοιπόν αναφέρουν ότι ο Παύλος Γαλακτερός και η Νικολέτα Μαυρίδη έχουν έρθει κοντά και μάλιστα έχουν απομονωθεί αρκετές φορές στην παραλία αλλά και στην... ζούγκλα οι δύο τους. Να θυμίσουμε πως τα δύο παιδιά είχαν ταξιδέψει μαζί στην παραλία και είχαν μπει στο παιχνίδι μαζί με τους Σάκη Κατσούλη, Γιώργο Ταβλαδάκη και Χριστίνα Κεφαλά που είχαν πάει τότε στους μπλε.

Επομένως Παύλος και Νικολέτα έχουν περάσει και κάποιες κοινές μέρες στο ξενοδοχείο, πριν μπουν στο ριάλιτι, επομένως ήρθαν πιο κοντά, με μαρτυρίες να αναφέρουν πως τα δύο παιδία είναι ζευγάρι και πως δεν προσπαθούν να το κρύψουν απλά δεν δίνουν δικαιώματα.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share