Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021

Survivor spoiler: Νέο ζευγάρι στη κόκκινη παραλία! Έχουν έρθει αρκετά κοντά

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

12 Μαρτίου 2021 14:15
Survivor spoiler: Νέο ζευγάρι στη κόκκινη παραλία! Έχουν έρθει αρκετά κοντά
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Μια ακόμα αποκάλυψη σας φέρνει το Athensmagazine.gr σχετικά με το παρασκήνιο στο Survivor 4 και το τι συμβαίνει στις παραλίες των δύο ομάδων.

Πριν λίγο σας αποκαλύψαμε τη νέα κόντρα μεταξύ του Τριαντάφυλλου και του Γιώργου Ασημακόπουλου αλλά εκτός από τσακωμούς στη παραλία των κόκκινων έχουμε και έρωτες! Ποιος είναι ο νέος που έρχεται στο φως και σας αποκαλύπτει το Athensmagazine.gr;

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Πρόκειται για δύο παιδιά που μπήκαν αργότερα στο Survivor και συγκεκριμένα πριν από λίγες εβδομάδες! Ο λόγος για τον Παύλο Γαλακτερό και τον Νικολέτα Μαυρίδη! Η αλήθεια είναι πως τα παιδιά είναι λογικό να έχουν έρθει κοντά αφού είχαν γνωριστεί από το ξενοδοχείο που διέμεναν από κοινού πριν μπουν στο παιχνίδι.

Survivor spoiler: Νέο ζευγάρι στη κόκκινη παραλία! Έχουν έρθει αρκετά κοντά

Μαρτυρίες αναφέρουν πως τα δύο παιδιά βρίσκονται αρκετά κοντά απλά δεν θέλουν να δώσουν δικαιώματα και μπροστά στις κάμερες είναι απόμακροι. Ωστόσο φαίνεται πως υπάρχει "ζουμί" στην υπόθεση.

Αρχικά να τονίσουμε πως και οι δύο και ο Παύλος και η Νικολέτα δεν είναι σε κάποια σχέση ή τουλάχιστον δεν το έχουν βγάλει προς τα έξω. Ο πρώτος φαίνεται ιδιαίτερα γλυκός και τρυφερός απέναντι στην κοπέλα με την οποία είναι κοντά σε ηλικία και δείχνουν να ταιριάζουν.

Πληροφορίες θέλουν να υπάρχει ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές αλλά τίποτα περισσότερο από ένα αθώο φλερτ. Νικολέτα και Παύλος είναι κοντά, αρκετά κοντά, τόσο κοντά που δεν αποκλείεται μόλις βγουν από το Survivor το φλερτ αυτό να συνεχιστεί! Όπως και να έχει πρόκειται για δύο νεαρά παιδιά που έχουν όλη τη ζωή μπροστά τους και το Survivor του δίνει την ευκαιρία να εξελιχθούν.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share