Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: "Φάπες" Ασημακόπουλου - Τριαντάφυλλου στην παραλία! Ο πόλεμος ξεκίνησε

Survivor spoiler: Θα ζητήσει να φύγει ο Τριαντάφυλλος;

12 Μαρτίου 2021 11:24
Survivor spoiler:
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Το trailer του επεισοδίου της Κυριακής (14/03) αναμένεται τις επόμενες ώρες και το Athensmagazine.gr σας έχει παρασκήνιο από όλα όσα θα δούμε!

Ένα από αυτά είναι ένας πολύ άσχημος καυγάς του Τριαντάφυλλου με τον Γιώργο Ασημακόπουλο στη κόκκινη παραλία. Είναι γνωστό πως ο τραγουδιστής τα έχει "σπάσει" μ' όλους τους παίκτες της ομάδας και κυρίως με τον Γιώργο Κόρομι και Γιώργο Ασημακόπουλο που μέχρι πρόσφατα ήταν κολλητοί φίλοι.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Τι συνέβη στην παραλία; Η πληροφορία έσκασε πριν από λίγο αφού το περιστατικό είναι φρέσκο! Ο Τριαντάφυλλος πέφτει θύμα μπούλινγκ εδώ και αρκετές ημέρες και πολλές φορές τον κράζουν δυνατά ώστε να τα ακούει όλα. Μια από αυτές τις φορές όμως ο τραγουδιστής δεν άντεξε και ξέσπασε, άρχιζε να φωνάζει με αποτέλεσμα οι δύο παίκτες να έρχονται σε τέτοια σύγκρουση όπου έπρεπε να παρέμβει η παραγωγή.

Survivor spoiler: 'Φάπες' Ασημακόπουλος - Τριαντάφυλλου στην παραλία!

Survivor spoiler: Θα ζητήσει να φύγει ο Τριαντάφυλλος;

Οι ώρες στη κόκκινη παραλία είναι πολύ δύσκολες, ιδιαίτερα για τον Τριαντάφυλλο! Μάλιστα η αδελφή του, που γνωρίζει τον Ντάφυ όσο κανείς άλλος, τόνισε πως δεν αποκλείει ο αδελφός της να ζητήσει να αποχωρήσει από το Survivor! Όλα είναι πιθανά. Πάντως η κατάσταση δεν παλεύεται άλλο.

Ο Τριαντάφυλλος είχε τονίσει πως αν μείνει στο παιχνίδι θα ξεκινήσει πόλεμος, ο οποίος φαίνεται πως άρχισε! Ο Ασημακόπουλος τον ειρωνεύτηκε μπροστά στους συμπαίκτες του, χωρίς ο ίδιος να τους προκαλεί και ο Ντάφυ αντέδρασε! Λογικό εδώ που τα λέμε!

Αξίζει να σημειωθεί πως η παραγωγή έχει προβληματιστεί όσο τίποτα άλλο με την κατάσταση αυτή. Φέτος στο Survivor έχει υπάρξει αρκετοί τσακωμοί αλλά η φάση με τον Τριαντάφυλλο δεν είχε προηγούμενο, αφού μιλάμε για έναν άνθρωπο που δεν έχει επαφή με κανέναν άλλον πλέον στον Άγιο Δομίνικο! Ακόμα και στην περίπτωση του Αλέξη Παππά και με τον Κρις Σταμούλη είχε ο ένας τον άλλον, στην περίπτωση του Ντάφυ αυτό δεν ισχύει.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share