Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 28/04: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

28 Απριλίου 2021 08:36
Survivor spoiler 28/04: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Αγώνας επικοινωνίας σήμερα (28/04) στο Survivor 4 με τους μπλε και τους κόκκινους να μάχονται για το έπαθλο! Ποιος κερδίζει;

Χτες είδαμε ένα μεγάλο ντέρμπι με την κόκκινη ομάδα να φτάνει μια ανάσα από το να κάνει το 2 στα 2 στις ασυλίες και να είναι όλοι οι μπλε υποψήφιοι όμως η Μαριαλένα κέρδισε τον αγαπημένο της Σάκη στις βολές και οι μπλε ισοφάρισαν σε 1-1! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στον τάκο να βγουν τέσσερις παίκτες, δύο από κάθε ομάδα. Έτσι εκτός από τον Κώστα Παπαδόπουλο, υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι και οι Τριαντάφυλλος, Γιώργος Ασημακόπουλος και Τζέιμς Καφετζής. Με την ευκαιρία μάλιστα μπορείτε να πάρετε μέρος στην ψηφοφορία του Athensmagazine.gr και να ψηφίσετε ποιος θέλετε να παραμείνει στο παιχνίδι.

Survivor spoiler 28/04

Την ίδια ώρα και παρά την ήττα τους το κλίμα στην κόκκινη ομάδα είναι εξαιρετικό! Ο Τριαντάφυλλος τα έχει βρει μ' όλους τους συμπαίκτες του και αυτό βγαίνει προς τα έξω καθώς όλοι έχουν να πουν έναν καλό λόγο για τον τραγουδιστή! Ακόμα και οι Ηλίας, Καρολίνα και Ασημακόπουλος, οι οποίοι είχαν τσακωθεί με τον Ντάφυ άσχημα στο παρελθόν!

Από την άλλη στη μπλε ομάδα το κλίμα είναι κακό! Τζέιμς και Μπάρτζης έχουν βρεθεί στο περιθώριο και δέχονται τα πυρά, τόσο από τους συμπαίκτες τους, όσο και από τους αντιπάλους και μένει να δούμε κατά πόσο αυτό θα τους επηρεάσει αγωνιστικά αφού σήμερα έχουμε έπαθλο επικοινωνίας!

Survivor spoiler 28/04: Ποιος κερδίζει το έπαθλο της επικοινωνίας;

Πάμε λοιπόν στο αγωνιστικό! Απόψε έχουμε ένα από τα κλασικά αγωνίσματα με την ομάδα που κερδίζει να έχει την ευκαιρία να επικοινωνήσει αλλά και να γευτεί ένα έπαθλο φαγητού. Οι κόκκινοι δείχνουν να έχουν το πάνω χέρι αφού και ψυχολογία έχουν αλλά και ο Ντάφυ κάνει... τον τραυματία ξανά.

Survivor spoiler 28/04: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Από την άλλη οι μπλε έχουν να διαχειριστούν την απουσία του Νίκου Μπάρτζη, ο οποίος έχει τραυματιστεί και αυτό δημιουργεί αγωνιστικά θέματα, κάτι που φάνηκε ακόμα και χτες που κέρδισαν, αφού αυτό έγινε με την ψυχή στο στόμα. Ακόμα spoil δεν έχουμε αλλά θεωρούμε πως οι κόκκινοι έχουν ένα προβάδισμα. Μείνετε συντονισμένοι...

UPDATE: Απόψε κερδίζουν οι κόκκινοι! ΟΡΙΣΤΙΚΟ

κολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share