Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 4: To «καρφί» του Γιώργου Λιβάνη στην Μαριαλένα που «κόπηκε» στο μοντάζ στην εκπομπή «Στην υγεία μας ρε παιδιά» (Video)

Ατάκα -φωτιά από τον τραγουδιστή

26 Απριλίου 2021 14:49
Survivor 4: To «καρφί» του Γιώργου Λιβάνη στην Μαριαλένα που «κόπηκε» στο μοντάζ στην εκπομπή «Στην υγεία μας ρε παιδιά» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Καλεσμένος στην εκπομπή Στην υγειά μας ρε παιδιά, βρέθηκε ο Γιώργος Λιβάνης όπου τραγούδησε την επιτυχία του "Να είσαι ευτυχισμένη", αλλά ερμήνευσε και άλλα κομμάτια ταλαντούχων καλλιτεχνών.

Μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει με τη σχέση του με τη Μαριαλένα που βρίσκεται στο Survivor 4, ο ίδιος έχει δει επιτυχία και δεν γινόταν να μην βρεθεί σε εκπομπή του ΣΚΑΙ, ακόμη και μουσική.

Η ατάκα-φωτιά του Γιώργου Λιβάνη που «κόπηκε» στο μοντάζ

Στην εκπομπή Ευτυχείτε λοιπόν, η δημοσιογράφος Άννα Ζηρδέλη αποκάλυψε πως στο μοντάζ κόπηκε μια ατάκα που πέταξε ο Γιώργος Λιβάνης και έτσι το κοινό δεν την άκουσε ποτέ.

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος του τραγουδιού του, είπε «αφιερωμένο στους αχάριστους», με όλη την εκπομπή να λέει πως λογικά ήταν σπόντα για την Μαριαλένα. Παράλληλα, δείτε τις αποκαλύψεις της Κεφαλά για Μαριαλένα-Σάκη-Λιβάνη.

Survivor 4: Αποκάλυψη «βόμβα» για Λιβάνη - Αυτό είναι το τελευταίο δώρο που έκανε στη Μαριαλένα

Μια μεγάλη αποκάλυψη έγινε αναφορικά με τον Γιώργο Λιβάνη και τη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με πολλούς να βλέπουν το δώρο του Σάκη Κατσούλη, αλλά ελάχιστους να γνωρίζουν το τελευταίο που της έκανε ο τραγουδιστής.

Φαίνεται, μάλιστα, πως κάποια από τα δώρα που της είχε κάνει ο Λιβάνης έχει πάρει μαζί της στο Survivor η Μαριαλένα, έχοντας ιδιαίτερη συναισθηματική αξία.

Survivor 4: Το δώρο του Λιβάνη στη Μαριαλένα πριν πάει Άγιο Δομίνικο

«Δύο κομποσκοίνια της έκανε ο Γιώργος Λιβάνης δώρο πριν αναχωρήσει για Άγιο Δομίνικο, αυτά που φοράει και έχουν ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για την Μαριαλένα. Το τρίτο κομποσκοίνι που φοράει είναι της γιαγιάς της Μαριαλένας, το οποίο πέρασε στην μητέρα της κι εκείνη της το έδωσε», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Μίχας στο «Πρωινό».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share