Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Πλακώθηκαν άγρια Σάκης - Ηλίας! "Είναι καραγκιοζιλίκι αυτό που κάνεις"

Κόλαση στην παραλία!

26 Απριλίου 2021 13:45
Survivor spoiler: Πλακώθηκαν άγρια Σάκης - Ηλίας!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Άγριο σκηνικό από τον Άγιο Δομίνικο με την κόκκινη ομάδα να είναι ξανά στα μαχαίρια, μετά από δύο σερί νίκες!

Τι και αν την Κυριακή οι κόκκινοι επικράτησαν με 10-7, αρκετά εύκολα αφού κέρδιζαν 9-5, φαίνεται πως το κλίμα στην ομάδα χαλάει ξανά και σ' αυτό οφείλεται ο... Αλέξης Παππάς! Η αποχώρηση του ηθοποιού έφερε χαρές και πανηγύρια στην παραλία αλλά όχι για όλους. Μέχρι και το Τριαντάφυλλος ήταν σε καλή ψυχολογία, όμως το ίδιο δεν ισχύει και για τον Σάκη Κατσούλη!

Ο τερματοφύλακας είχε δεθεί με τον Αλέξη από την μπλε ομάδα και από την πρώτη στιγμή που είχε βρεθεί στο Survivor! Τότε μόλις είχε αποχωρήσει ο Κρις Σταμούλης και ο Αλέξης Παππάς είχε βρεθεί εντελώς μόνος στην ομάδα και στην παραλία του, ενώ ο Σάκης αρχικά είχε βρεθεί στο περιθώριο από την Μαριαλένα με αποτέλεσμα να κάνουν παρέα τα δύο παιδιά και στις δύο ομάδες! Αρχικά στη μπλε ομάδα και στη συνέχεια στη κόκκινη!

Survivor spoiler: Πλακώθηκαν άγρια Σάκης - Ηλίας!

Survivor spoiler: Γιατί πλακώθηκαν Ηλίας και Σάκης

Θα παρατηρήσατε και χτες πως ο Σάκης Κατσούλης δεν ήταν τόσο εκδηλωτικός. Ούτε στην παραλία, αλλά ούτε και στο αγώνισμα παρότι η ομάδα τους κέρδισε και απόλαυσε ένα χορταστικό έπαθλο φαγητού. Ο λόγος ήταν πως είναι προηγηθεί ένας χοντρός καυγάς ανάμεσα στον ίδιο και τον Ηλία Μπόγδανο, με αποτέλεσμα οι δύο καλύτεροι παίκτες της ομάδας να έρθουν σε ρήξη!

Η αλήθεια είναι πως αυτό δεν βγήκε προς τα έξω αφού το σκηνικό έγινε μακριά από τις κάμερες και όταν κάτι δεν έχει καταγράψει η κάμερα η παραγωγή προσπαθεί να κρύβει τον κάθε τσακωμό γιατί αλλιώς δεν θα μπορεί να τον δικαιολογήσει!

Τι συνέβη λοιπόν; Ο Σάκης Κατσούλης πλησίασε τον Ηλία Μπόγδανο και του ζήτησε να μιλήσουν κάπου μακριά από τις κάμερες. Εκεί του έκανε επίθεση για το γεγονός πως πανηγυρίζει τόσο έντονα, μαζί μάλιστα με τους αντιπάλους του, για το γεγονός πως αποχώρησε ένας παίκτης που πρόσφερε πολλά αγωνιστικά στην ομάδα. Γι' αυτό κάποια στιγμή ο Ηλίας έκανε κωλοτούμπα και τόνισε μπροστά στην κάμερα πως αγωνιστικά και μόνο αγωνιστικά ο Αλέξης είναι απώλεια για την κόκκινη ομάδα.

Η αλήθεια είναι πως ο Ηλίας Μπόγδανος το είδε όλο αυτό πιο... χαλαρά, σε αντίθεση με τον Σάκη, καθώς μαρτυρίες αναφέρουν πως οι φωνές του ακουγόντουσαν αρκετά μακριά.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share