Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Τελειώνουν τον Τζέιμς από το Survivor

Ραγδαίες εξελίξεις στο Survivor!

26 Απριλίου 2021 12:10
Survivor spoiler: Τελειώνουν τον Τζέιμς από το Survivor
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor καθώς ο Τζέιμς Καφετζής πάει να γίνει ο νέος Αλέξης Παππάς και να βρεθεί στο περιθώριο!

Συγκεκριμένα στα τελευταία επεισόδια έχουμε δει τον Τζέιμς να έχει βρεθεί στο στόχαστρο και όχι μόνο από τον παίκτη που αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα. Πρόσφατα σας αποκαλύψαμε και την πονηριά του Ροδίτη, ο οποίος έχει προσεγγίσει τον Τριαντάφυλλος για να γίνει ακόμα πιο αρεστός στο τηλεοπτικό κοινό, καθώς έχει καταλάβει πως ο τραγουδιστής έχει αντίκτυπο στον κόσμο.

Ο Τζέιμς Καφετζής προσπαθεί να βγει μπροστά μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά, όμως σιγά σιγά τον καταλαβαίνουν όλοι! Συμπαίκτες και αντίπαλοι. Στο σημερινό trailer βλέπουμε τόσο τον Γιώργο Ασημακόπουλο, όσο και την Νικολέτα Μαυρίδη, να κράζουν τον Τζέιμς και να τονίζουν πως ο Νίκος Μπάρτζης είναι ένα πολύ καλό παιδί όμως παρασύρετε εύκολα από τον Τζέιμς, ο οποίος είναι πονηρός και τον χρησιμοποιεί προς όφελός του.

Survivor spoiler: Τελειώνουν τον Τζέιμς από το Survivor

Survivor spoiler: Τελειώνει ο Τζέιμς Καφετζής

Με τις εξελίξεις αυτές μπορούμε να καταλάβουμε πως σιγά σιγά έρχεται και το τέλος του Τζέιμς! Οι περισσότεροι παίκτες θέλουν να πείσουν τον Νίκο να αποβάλει από την καθημερινότητά του τον Τζέιμς και να τον αφήσουν εντελώς στο περιθώριο! Μπορεί ο Αλέξης Παππάς να αποχώρησε όμως φαίνεται πως άφησε πίσω άλλους να ολοκληρώσουν το έργο του, που δεν είναι άλλο από το να αποχωρήσει από το Survivor 4 πριν την τελική φάση!

Πρωτεργάτης σ' αυτό είναι ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα, οι οποία φαίνεται να βάζουν λόγια στους υπόλοιπους παίκτες, οι οποίοι φαίνεται να διασταυρώνουν τα όσα τους αναφέρουν τα δύο παιδιά για τον Τζέιμς! Μάλιστα στα επόμενα επεισόδια αναμένεται να δούμε ακόμα πιο σφοδρή επίθεση προς το πρόσωπο του Τζείμς Καφετζή από αντιπάλους ενώ θα έρθει σε συγκρούσεις σιγά σιγά και με συμπαίκτες! Αυτό που μένει να φανεί είναι κατά πόσο θα επηρεαστεί από όλο αυτό ο Νίκος Μπάρτζης.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share