Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor 4: Πανέμορφη - Δείτε για πρώτη φορά τη μητέρα του Παύλου Γαλακτερού

Υπέροχη και πάντα στο πλευρό του σπλάχνου της

24 Απριλίου 2021 14:06
Survivor 4: Πανέμορφη - Δείτε για πρώτη φορά τη μητέρα του Παύλου Γαλακτερού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Παύλος Γαλακτερός είναι από τους αγαπημένους παίκτες του κοινού στο Survivor, με τον ίδιο να έχει φοβερή υποστήριξη και από την οικογένειά του, ενώ για πρώτη φορά μπορούμε να δούμε την πανέμορφη μητέρα του.

Μπορεί ο περισσότερος κόσμος να γνωρίζει λόγω της σπουδαίας καριέρας που έχει κάνει στον χώρο του μπάσκετ, τον μπαμπά του Παύλου, Νάσο Γαλακτερό, ο οποίος τον στηρίζει ενεργά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ωστόσο εμείς σας βρήκαμε και τη μαμά του.

Survivor 4: Αυτή είναι η μητέρα του Παύλου Γαλακτερού

Το όνομά της είναι Τέτα Λεονταρίδου και η αλήθεια είναι πως έχει επιλέξει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όπως θα δείτε βέβαια και στη φωτογραφία που ακολουθεί, μοιάζει αρκετά με τον γιο της.

Survivor μητέρα Παύλου

Survivor: Ζαμπέτογλου: Όσα αποκάλυψε για τη σχέση της με τον Παύλο Γαλακτερό

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για τον Παύλο Γαλακτερό, τη σχέση τους, αλλά και το πως τον βλέπει μέσα στο Survivor.

Η δημοσιογράφος είναι παντρεμένη με τον πατέρα του Παύλου, τον μπασκετμπολίστα Νάσο Γαλακτερό.

Στις νέες δηλώσεις που παραχώρησε η παρουσιάστρια προσπάθησε να εξηγήσει τι ακριβώς είναι ο Παύλος για αυτήν, γιατί όπως είπε η σχέση τους δεν περιορίζεται μόνο στο τυπικό «μητριά και γιός».

«Ο Παύλος μου αρέσει πάρα πολύ με τα κοτσιδάκια, θέλω να τα κρατήσει. Ο Παύλος έχει όντως πρόβλημα με τη μέση του και κάνει και μια δουλειά που απαιτεί να κουβαλάει. Υπάρχουν κάποιες σχέσεις που δεν έχουν ταμπέλες. Εκτός από το μητέρα και το μητριά υπάρχει και κάτι άλλο που δεν ορίζεται και δεν υπάρχει κάποια λέξη να το περιγράφει. Εγώ είμαι αυτό το κάτι άλλο. Είναι αυτό το παιδί και έχει αυτή τη μαμά. Το λέω από την πρώτη μέρα που γνώρισα τον Παύλο. Αυτό που έχω να πω είναι ότι έχει μια πολύ σπουδαία μαμά που βοήθησε σε όλο αυτό. Το να είμαστε όλοι μαζί, δεν βοήθησα μόνο εγώ, δεν βοήθησε μόνο ο Παύλος, βοήθησε η Τέτα. Είμαστε μια πολύ αγαπημένη οικογένεια», είπε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share