Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Συγκινεί ο Νάσος Γαλακτερός για τον Παύλο - «Το αγόρι μου μεγάλωσε»

Περήφανος για την πορεία του γιου του

11 Απριλίου 2021 14:20
Survivor 4: Συγκινεί ο Νάσος Γαλακτερός για τον Παύλο - «Το αγόρι μου μεγάλωσε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια συγκινητική ανάρτηση πραγματοποίησε ο Νάσος Γαλακτερός για τον γιο του, Παύλο, και τη συμμετοχή του στο Survivor, μη σταματώντας ποτέ να στηρίζει το σπλάχνο του.

Ο «θρυλικός» μπασκετμπολίστας είναι πάντοτε υπερήφανος για τη στάση που κρατάει ο νεαρός παίκτης των Μπλε μέσα στο παιχνίδι. Μάλιστα δεν είναι τυχαίο ότι αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα του κοινού.

Survivor 4: Η ανάρτηση του Νάσου Γαλακτερού για τον Παύλο

Ο χαρακτήρας του, η ηρεμία του αλλά και η αγωνιστικότητά του είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που έκαναν τον Παύλο Γαλακτερό τον «παίκτη του Twitter», έχοντας πρόσφατα κάνει μια κατάθεση ψυχής.

Γιώργος Λιάγκας: «Λέγατε όλοι για τον φοβερό και τρομερό γιο του Γαλακτερού! Ορίστε»

Γιώργος Λιάγκας: Για τις εντάσεις που σημειώθηκαν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 σχολίασαν στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα να ρίχνει τα καρφιά του στον Παύλο Γαλακτερό και στην στάση του. Αφορμή στάθηκε η κίνηση του να πει πως και να νικούσε ο Τριαντάφυλλος στο αγώνισμα θα τον ψήφιζε.

Ενώ, ήταν γενικά πολύ αρνητικός απέναντι του και τον ειρωνευόταν, μαζί με τους συμπαίκτες του.

Τα "καρφιά" Λιάγκα για τον Γαλακτερό

«Επειδή λέγατε όλοι για τον φοβερό και τρομερό γιο του Γαλακτερού. Ορίστε ο γιος του Γαλακτερού. Δεν κατάλαβα τώρα. Εγώ αυτό που βλέπω λέω. Εμένα πολύ ασεβής μου φάνηκε ο γιος του Γαλακτερού. Η εξέλιξη αυτού του ανθρώπου που του λέγατε μπράβο... Δε μου άρεσε πως σχολιάζει τον Τριαντάφυλλο» είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό.

Όλες τις εντάσεις που σημειώθηκαν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 σχολίασαν στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα να ρίχνει τα καρφιά του στον Παύλο Γαλακτερό και στην στάση του.

Αφορμή στάθηκε η κίνηση του να πει πως και να νικούσε ο Τριαντάφυλλος στο αγώνισμα θα τον ψήφιζε. Ενώ, ήταν γενικά πολύ αρνητικός απέναντι του και τον ειρωνευόταν, μαζί με τους συμπαίκτες του.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share