Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 4: «Πυρά» στον Τριαντάφυλλο - «Τώρα θυμήθηκες την ομάδα και θες να φύγεις;»

Άγριο «κράξιμο» λίγο πριν από το αγώνισμα

21 Απριλίου 2021 22:59
Survivor 4: «Πυρά» στον Τριαντάφυλλο - «Τώρα θυμήθηκες την ομάδα και θες να φύγεις;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Πυρά» εναντίον του Τριαντάφυλλου έριξαν αρκετοί παίκτες στο Survivor λίγο πριν από το αγώνισμα επικοινωνίας, με τους Κώστα Παπαδόπουλο και Γιώργο Κόρομι να αναφέρουν πως η κίνησή του να ζητήσει από τον κόσμο... να τον διώξει ενέχει σαφή στρατηγική.

Ο ζαχαροπλάστης και ο συμπαίκτης του στην μπλε ομάδα έχουν εκφράσει τις αμφιβολίες τους για το πόσο ειλικρινής είναι ο «Ντάφυ» και δε δίστασαν να το κάνουν για ακόμη μια φορά, με τον Κώστα ειδικά να αναφέρει πως ο τραγουδιστής έρχεται ξαφνικά... με την ουρά στα σκέλια να ζητήσει την αποχώρησή του, ενώ για δύο μήνες είναι προκλητικός στο θέμα αυτό.

Survivor 4: Οι «μπηχτές» Κώστα και «Κόρο» στον Τριαντάφυλλο

Ο «Κόρο» συμφώνησε απόλυτα και μίλησε για σκηνικά, που έγιναν στην κόκκινη ομάδα, όπου ο Τριαντάφυλλος του ζητούσε να βγουν μαζί στον τάκο. «Δύο μήνες τώρα γιατί δε σκεφτόσουν την ομάδα και τη θυμήθηκες τώρα;», τον ρώτησε, υπονοώντας πως ουσιαστικά δημιουργεί δικαιολογίες για τον εαυτό του, αν τελικά φύγει.

Survivor 4: Λάβρος κατά Τριαντάφυλλου ο Μουτσινάς - «Φύγε μόνος σου...»

Λάβρος εναντίον του Τριαντάφυλλου ήταν ο Νίκος Μουτσινάς, με τον ίδιο να τοποθετείται για τον τραγουδιστή και να τονίζει, ότι θα έπρεπε να φύγει από μόνος του από το Survivor.

Ο Ντάφυ είναι ένας εκ των τριών υποψήφιων προς αποχώρηση και έτσι ο ίδιος ζήτησε από τους τηλεθεατές να μην τον στηρίξουν αλλά αντιθέτως να ψηφίσουν τον Αλέξη Παππά και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, κάτι που προκάλεσε αρκετά σχόλια περί στρατηγικής.

Στην επίκληση αυτή δεν θα μπορούσε να μην τοποθετηθεί και ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος υποστήριξε πως αυτός πρέπει να φύγει σήμερα.

Survivor 4: Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για τον Τριαντάφυλλο

«Κανονικά, γιατί τον έχει στηρίξει πολύ ο κόσμος, θα έπρεπε να φύγει σήμερα. Εγώ αυτό περιμένω, γιατί με τον κόσμο συνεννοείται απόλυτα. Βέβαια, αφήνω ένα ερωτηματικό γιατί μας τα μπέρδεψε εμάς που τον στηρίζουμε. Μας είπε στην αρχή ότι θέλει να φύγει, μας είπε όμως ότι θέλει να περάσει και τον Ντάνο, είπε ότι δεν μετράει υποψηφιότητες αλλά έχει άλλες δύο για να περάσει τον Ντάνο.

Είπε διάφορα… Εμένα θα μου άρεσε να πει “φεύγω”. Πώς έφυγε ο Καλίδης; Όλα τα νυχτερινά σχήματα φεύγουν κάποια στιγμή. Πώς θα κλείσει για το καλοκαίρι; Θα κάθεται να κάνει μπάνιο με την Καρολίνα;».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share