Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: Κανείς δεν πίστεψε τα λόγια του Τριαντάφυλλου - «Το κάνει για στρατηγική...»

Δε... μάσησαν παρότι ζήτησε από τον κόσμο να τον διώξει

21 Απριλίου 2021 22:17
Survivor 4: Κανείς δεν πίστεψε τα λόγια του Τριαντάφυλλου - «Το κάνει για στρατηγική...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τριαντάφυλλος ήταν αρκετά συγκινητικός στα λόγια του στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor, αλλά συμπαίκτες και αντίπαλοι φαίνεται πως, γενικά, δεν πίστεψαν σε όσα είπε, θεωρώντας τα ως ακόμη μια κίνηση στρατηγικής από την πλευρά του, κάτι που μπορεί να ισχύει κιόλας.

Ο «Ντάφυ» μίλησε για το εν λόγω θέμα στην παραλία, τόσο την νύχτα μετά το συμβούλιο όσο και το επόμενο πρωί, τονίζοντας το πόσο συγκινημένος ήταν. Ο Αλέξης Παππάς, από την πλευρά του, είχε τα ίδια συναισθήματα, θεωρώντας ωστόσο λανθασμένη την κίνηση του «αδελφού» του να ζητήσει από τον κόσμο να μην τον ψηφίσει.

Survivor 4: Θεωρούν πως η έκκληση του Τριαντάφυλλου στον κόσμο είναι στρατηγική

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Γιώργος Κόρομι, όμως, δεν φάνηκε να τον πιστεύουν ιδιαίτερα. Ο πρώτος δεν έκρυψε την τεράστια του έκπληξη από το λόγο του Τριαντάφυλλου, ενώ ο δεύτερος είπε πως πρόκειται για στρατηγική εκ μέρους του.

Survivor 4: Λάβρος κατά Τριαντάφυλλου ο Μουτσινάς - «Φύγε μόνος σου...»

Λάβρος εναντίον του Τριαντάφυλλου ήταν ο Νίκος Μουτσινάς, με τον ίδιο να τοποθετείται για τον τραγουδιστή και να τονίζει, ότι θα έπρεπε να φύγει από μόνος του από το Survivor.

Ο Ντάφυ είναι ένας εκ των τριών υποψήφιων προς αποχώρηση και έτσι ο ίδιος ζήτησε από τους τηλεθεατές να μην τον στηρίξουν αλλά αντιθέτως να ψηφίσουν τον Αλέξη Παππά και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, κάτι που προκάλεσε αρκετά σχόλια περί στρατηγικής.

Στην επίκληση αυτή δεν θα μπορούσε να μην τοποθετηθεί και ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος υποστήριξε πως αυτός πρέπει να φύγει σήμερα.

Survivor 4: Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για τον Τριαντάφυλλο

«Κανονικά, γιατί τον έχει στηρίξει πολύ ο κόσμος, θα έπρεπε να φύγει σήμερα. Εγώ αυτό περιμένω, γιατί με τον κόσμο συνεννοείται απόλυτα. Βέβαια, αφήνω ένα ερωτηματικό γιατί μας τα μπέρδεψε εμάς που τον στηρίζουμε. Μας είπε στην αρχή ότι θέλει να φύγει, μας είπε όμως ότι θέλει να περάσει και τον Ντάνο, είπε ότι δεν μετράει υποψηφιότητες αλλά έχει άλλες δύο για να περάσει τον Ντάνο.

Είπε διάφορα… Εμένα θα μου άρεσε να πει “φεύγω”. Πώς έφυγε ο Καλίδης; Όλα τα νυχτερινά σχήματα φεύγουν κάποια στιγμή. Πώς θα κλείσει για το καλοκαίρι; Θα κάθεται να κάνει μπάνιο με την Καρολίνα;».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share