Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: «Η Μαριαλένα κάνει παράπονα και πριν από 5 λεπτά ρουφιάνευε την ομάδα της»

Το Twitter τη «σταυρώνει» άλλη μια φορά για τη στάση της

20 Απριλίου 2021 23:32
Survivor 4: «Η Μαριαλένα κάνει παράπονα και πριν από 5 λεπτά ρουφιάνευε την ομάδα της»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Survivor είχε και για το επεισόδιο της Τρίτης (20/4) αρκετά περιστατικά να προσφέρει για σχολιασμό, με το Twitter πάντως να μην χάνει για ακόμη μια φορά την ευκαιρία να επιτεθεί στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, μετά και την εκ νέου απαράδεκτη στάση της.

Η παίκτρια της μπλε ομάδας βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση απέναντι στο υπόλοιπο σύνολο, με τον Τζέιμς να την αφήνει ουσιαστικά... εκτός, μαζεύοντας τους υπόλοιπους παίκτες για συμβούλιο και να μην την καλεί. Η ίδια παραπονέθηκε μπροστά στην κάμερα, αλλά και στην παρουσίαση του αγωνίσματος, έχοντας όμως λίγο πριν μιλήσει για τη στρατηγική, που νόμιζε πως θα ακολουθήσει η ομάδα της, στους φίλους της στην κόκκινη ομάδα.

Survivor 4: Το Twitter «σταύρωσε» τη Μαριαλένα για τη στάση της

Το γεγονός αυτό, φυσικά, δεν έμεινε ασχολίαστο στο Twitter, που φρόντισε να τη «σταυρώσει» για ακόμη μια φορά εξαιτίας του πώς έδρασε για ακόμη μια φορά. «Ρουφιανεύεις την ομάδα σου μόλις πέντε λεπτά πριν και μετά κάνεις παράπονα», ήταν ορισμένες χαρακτηριστικές αναφορές.

Survivor 4: Μας «δουλεύουν» στεγνά Σάκης-Μαριαλένα - Φόραγε το «κόσμημα-καρδιά» που της έδωσε και καλά χθες, στο πάρτι! (Video)

Survivor 4: Μας «δουλεύουν» στεγνά Σάκης-Μαριαλένα! Μεταξύ όλων αυτών που έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο, το περιστατικό που σχολιάστηκε περισσότερο ήταν η ρομαντική βραδιά που είχαν στο ηλιοβασίλεμα η Μαριαλένα με τον Σάκη.

Ο Κατσούλης έκανε μια τρυφερή κίνηση και έδωσε στην πρώην του ένα κολιέ με μια καρδιά πάνω, το οποίο το έφτιαξε γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο ο Αλέξης Παππάς! Ωστόσο, το κολιέ αυτό η Μαριαλένα το φορούσε πριν από καιρό στο πάρτι της ένωσης ενώ εμείς μάθαμε για την ύπαρξή του εχθές!

Η αλήθεια για το περιβόητο κολιέ που έδωσε ο Σάκης στην Μαριαλένα

Στο παρακάτω βίντεο, που προβλήθηκε στην εκπομπή Ευτυχείτε το πρωί της Τρίτης, θα δείτε τον Αλέξη Παππά να μιλά για το κολιέ αυτό αλλά... ένα μήνα πριν και συγκεκριμένα στις 22/3!

Σκληρή η δουλειά της παραγωγής κι ακόμα πιο ζόρικη η δουλειά του μοντάζ όπως φαίνεται...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share