Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Έκανε πρόταση... στους τηλεθεατές ο Τζέιμς - «Κατεβάστε ένα σφηνάκι κάθε φορά που με αναφέρει ο Αλέξης»

Δεν έκανε «κωλοτούμπα» και ο αντίπαλός του... τον χειροκρότησε

20 Απριλίου 2021 23:20
Survivor 4: Έκανε πρόταση... στους τηλεθεατές ο Τζέιμς - «Κατεβάστε ένα σφηνάκι κάθε φορά που με αναφέρει ο Αλέξης»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τζέιμς Καφετζής και ο Αλέξης Παππάς μονοπώλησαν σχεδόν για ακόμη μια φορά τη διαδικασία της παρουσίασης του αγωνίσματος ασυλίας στο Survivor, με τους δύο παίκτες να ανταλλάσσουν «μαχαιριές» αυτή την φορά με... πιο ήπιο τρόπο.

Ο Αλέξης είχε για ακόμη μια φορά απορίες από τον αντίπαλό του, σχετικά με την πρόταση που του είχε κάνει να βρεθούν μαζί στον τάκο, θεωρώντας πως ο Τζέιμς υπαναχωρεί. Εκείνος, όμως, όχι μόνο δεν το έκανε, αλλά τελικά ενημέρωσε πως, σε περίπτωση ήττας των «Μπλε», θα έχανε την ατομική ασυλία για να τον ψηφίσει όποιος κέρδιζε.

Survivor 4: Ο λόγος που ο Τζέιμς δε θέλει να τον ακούει η Μαριαλένα και... η πρόταση στο κοινό

Ο ηθοποιός τον χειροκρότησε στην φράση του αυτή, με τον Τζέιμς να συνεχίζει και να επιτίθεται στη Μαριαλένα, επισημαίνοντας πως δε θέλει να ακούει το τι λέει στους συμπαίκτες του, για να μην τα μεταφέρει σε Αλέξη και Σάκη. Η ατάκα του αυτή έκανε τη Μαριαλένα να θεωρεί, ότι ο συμπαίκτης της τη βγάζει εκτός ομάδας.

Στο τέλος, πάντως, ο Τζέιμς έκανε μια ενδιαφέρουσα πρόταση στους τηλεθατές, ζητώντας κάθε φορά που ο Αλέξης αναφέρει το όνομά του να... κατεβάζουν κι από ένα σφηνάκι. Το σίγουρο είναι, ότι τα επίπεδα αλκοόλ στο σώμα μας, σε τέτοια περίπτωση, θα είναι στα ύψη.

Σοβαρή σχέση! Ο Αλέξης Παππάς έχει βρεθεί με την κοπέλα του μόνο ΜΙΑ φορά και μιλάνε μόνο μέσω social!

Survivor 4: Μπορεί ο Αλέξης Παππάς να μην είναι ο πλέον αγαπητός παίκτης για τους τηλεθεατές, ο ίδιος όμως έχει κάθε λόγο να μην πτοείται.

Αιτία;

Το πρώην μοντέλο και νυν ηθοποιός, φέρεται να έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο μίας εvτυπωσιακής ξανθιάς η οποία μάλιστα του στέλνει μηνύματα στο Survivor κάθε φορά που η μπλε ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας.

O λόγος για την Αλέσια, η οποία δεν είναι από την Ελλάδα, ζει μόνιμα στο εξωτερικό και δραστηριοποιείται στο κομμάτι της αρχιτεκτονικής και του design εσωτερικών χώρων.

Πρόκειται αναμφίβολα για μία πάρα πολύ όμορφη γυναίκα που μόνο απαρατήρητη δεν θα μπορούσε να περάσει, την οποία μάλιστα ο Αλέξης ετοιμάζεται να παντρευτεί! Όπως είπε, μάλιστα, ο ίδιος της είχε πει πως θα της έκανε πρόταση γάμου στις 25 Μαρτίου, αν είχε αποχωρήσει μέχρι τότε από το Survivor.

Δείτε όσα δήλωσε η ίδια:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share