Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Νέο «σόου» του Τριαντάφυλλου - Έδωσε... συνέντευξη για την υποψηφιότητά του στον Παππά

«Είμαι κοντά στο να ξεπεράσω τον Ντάνο», είπε και ονειρευόταν πως μιλά στον Χατζηνικολάου

20 Απριλίου 2021 22:19
Survivor 4: Νέο «σόου» του Τριαντάφυλλου - Έδωσε... συνέντευξη για την υποψηφιότητά του στον Παππά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τριαντάφυλλος δεν έχει σταματήσει από την πρώτη στιγμή να παραδίδει «σόου» στο Survivor, με τον τραγουδιστή να επαναλαμβάνει τα ίδια λόγια διαρκώς και, αυτή την φορά, να το κάνει μέσω... συνέντευξης στον Αλέξη Παππά.

Ο «Ντάφυ» είναι για ακόμη μια φορά υποψήφιος προς αποχώρηση, με δύο ακόμη να τον ακολουθούν, και η ένταση του συμβουλίου συνεχίστηκε στην καλύβα. Όλοι οι παίκτες της κόκκινης ομάδας αναφέρθηκαν στην αρνητική ενέργεια, που φέρνουν εκείνος και ο Αλέξης, ευελπιστώντας πως κάποιος εξ αυτών θα φύγει και θα έρθει η «κάθαρση».

Survivor 4: Η νέα υποψηφιότητα του «Ντάφυ», τα νεύρα και η... συνέντευξη στον Χατζηνικολάου

Ο Τριαντάφυλλος, πάντως, μένει απτόητος και, αν και πρόκειται για έναν παίκτη κακό αγωνιστικά και χωρίς ιδιαίτερη συνεισφορά στην καλύβα, ανέφερε πως η ψηφοφορία εναντίον του είναι ένα πισώπλατο μαχαίρωμα. Με τη βοήθεια του Αλέξη Παππά, θεωρούσε πως δίνει συνέντευξη για το θέμα στο... συνονόματό του, Νίκο Χατζηνικολάου, και τόνισε πως είναι όνειρό του να ξεπεράσει τις υποψηφιότητες του Ντάνου.

Survivor spoiler 20/04: Αποχωρεί τελικά ο Τριαντάφυλλος; Όλη η αλήθεια για την μεγάλη του απόφαση!

Survivor spoiler: Σαν βόμβα έπεσε το trailer της ημέρας που δείχνει τον Τριαντάφυλλο να ζητάει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor! Ποια είναι η αλήθεια;

Πριν λίγα λεπτά κυκλοφόρησε το trailer του επεισοδίου της Τρίτης (20/04) που δείχνει τον Τριαντάφυλλο να ζητάει να αποχωρήσει από το Survivor! Ή τουλάχιστον έτσι το έχουν παρουσιάσει μέσω μοντάζ! Ποια είναι η αλήθεια; Το Athensmagazine.gr έψαξε και ρώτησε για μάθει όλες τις πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο! Φεύγει ή όχι τελικά;

Η αλήθεια είναι πως ο Τριαντάφυλλος είναι πάρα πολύ πιεσμένος τις τελευταίες μέρες! Αισθάνεται πως οι "μπαταρίες" του έχουν τελειώσει και στεναχωριέται που βλέπει πως δεν μπορεί να προσφέρει άλλο στην ομάδα του! Έχει φτάσει σε ένα σημείο αντίστοιχο με αυτό που είχε βρεθεί και ο Πάνος Καλίδης, πριν πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από το Survivor!

Survivor spoiler 20/04: Αποχωρεί τελικά ο Τριαντάφυλλος

Survivor spoiler: Θα αποχωρήσει τελικά ή όχι;

Η αλήθεια είναι πως ο Τριαντάφυλλος ζήτησε από την παραγωγή να φύγει! Ξέρει πως έχει συγκεντρώσει ένα πολύ μεγάλο ποσό και δεν υπάρχει σοβαρός λόγος για να παραμείνει στο παιχνίδι και ταυτόχρονα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από την οικογένειά του και κυρίως τον γιο του!

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες ο Τριαντάφυλλος πλησίασε ανθρώπους της παραγωγής και τους αποκάλυψε πως δεν αντέχει άλλο και θέλει να φύγει από το παιχνίδι. Εκείνοι ωστόσο προσπάθησαν να τον μεταπείσουν διότι ο Τριαντάφυλλος είναι ένας άνθρωπος που φέρνει μεγάλα νούμερα τηλεθέασης στο ριάλιτι! Η απόφαση του όμως έχει παρθεί. Ο Ντάφυ θέλει να φύγει και δεν αντέχει άλλο. Ωστόσο δύσκολα θα το δούμε αυτό σήμερα. Αρχικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως σήμερα ΔΕΝ θα φύγει ο Τριαντάφυλλος απλά προετοιμάζει το έδαφος, αφού η κλεψύδρα έχει τελειώσει για εκείνον και βλέπει μόνο την επιστροφή του στην Ελλάδα. Δεν αποκλείεται ωστόσο να έχουμε και ανατροπή, ώστε να περάσει τις μέρες του Πάσχα με την οικογένειά του. Σήμερα όμως ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share