Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021

Survivor spoiler 20/04, part.2: Ποιοι είναι όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρησης της εβδομάδας;

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

20 Απριλίου 2021 08:33
Survivor spoiler 20/04, part.2: Ποιοι είναι όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρησης της εβδομάδας;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Αγώνας δεύτερης ασυλίας σήμερα (20/04) και στο τέλος της ημέρας θα γνωρίζουμε όλους τους υποψήφιους προς αποχώρηση! Φυσικά το Athensmagazine.gr θα σας τους έχει αποκαλύψει από τώρα!

Χτες είδαμε, για ακόμα μια φορά, τους μπλε να επικρατούν πολύ εύκολα με 10-6 των κόκκινων σε ένα από τα πιο όμορφα αγωνίσματα του φετινού Survivor αλά... Spiderman, που τελικά δεν ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος αφού η ομάδα του δεν κατάφερε να κερδίσει!

Οι κόκκινοι έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό, κάτι που απογοήτευσε τον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος μίλησε ανοικτά πως δεν μπορεί να χαρίζει μόνο αυτός νίκες στην ομάδα του αφού δεν είναι αρκετές να τους δώσουν το έπαθλο!

Την ίδια στιγμής στη μπλε παραλία το κλίμα είναι εξαιρετικά καλό, αφού δεν θα αναγκαστούν να δώσουν κανέναν παίκτη στο τάκο! Τουλάχιστον προς το παρόν. Κι' αυτό γιατί θα πρέπει να κερδίσουν και σήμερα το έπαθλο της δεύτερης ασυλίας! θα τα καταφέρουν;

Survivor spoiler 20/04, part.2: Ποιοι είναι όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρησης της εβδομάδας!

Survivor spoiler 20/04: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα τον δεύτερο αγώνα ασυλίας και ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Ο ΣΚΑΙ τις τελευταίες μέρες δεν κυκλοφορεί νωρίς το trailer του κάθε επεισοδίου αλλά γνωρίζουμε πως σήμερα επιστρέφουμε στους κλασικούς στίβους μάχης, μετά από δύο... διαφορετικά αγωνίσματα! Και όταν λέμε κλασικά εννοούμε αγωνίσματα που χρειάζονται ταχύτητα!

Μπλε και κόκκινοι μπαίνουν σε κοινή αφετηρία με στόχο τη νίκη που θα τους χαρίσει στην ασυλία! Μια ασυλία που ίσως να μην θέλουν και αρκετοί από την κόκκινη ομάδα! Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί αν βγει υποψήφιος ο Τριαντάφυλλος αλλά και ο Αλέξης Παππάς μαζί με μόνο άλλον έναν παίκτη της ομάδας τους, τότε είναι πολύ πιθανόν να αποχωρήσει ένας εκ των δύο!

Όπως καταλαβαίνετε πάμε να σας το "φέρουμε" σιγά σιγά καθώς και σήμερα η ασυλία πάει σε μπλε χέρια και οι υποψήφιοι θα είναι όλοι από την κόκκινη ομάδα! Τρεις και κόκκινοι λοιπόν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα! Ποιοι θα είναι αυτοί; Εκτός του Τριαντάφυλλος, ο Αλέξης Παππάς και ο Γιώργος Ασημακόπουλος!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share