Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021

Survivor 4: Βούρκωσε ο πνευματικός του Τριαντάφυλλου - "Όταν έφυγε ο πατέρας του..."

Μιλά πρώτη φορά και αποκαλύπτει!

16 Απριλίου 2021 12:37
Survivor 4: Βούρκωσε ο πνευματικός του Τριαντάφυλλου -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Αρκετές είναι οι φορές, που έχουμε δει στο ριάλιτι επιβίωσης τον Τριαντάφυλλο να κάνει το σταυρό του ή να αναφέρεται στην εκκλησία, καθώς η σχέση του με το Θεό είναι μοναδική.

Έτσι, για το λόγο αυτό η εκπομπή "Ευτυχείτε" ταξίδεψε μέχρι τη Ρόδο και γνώρισε τον Πνευματικό του, ο οποίος μίλησε με τρομερά λόγια για τον τραγουδιστή. Τι ανέφερε;

Οι δηλώσεις του Πνευματικού

"Είμαστε γείτονες με τον Τριαντάφυλλο. Ο Τριαντάφυλλος από μικρό παιδί, όταν σκοτώθηκε ο πατέρας του αφιερώθηκε στην εκκλησία, πήρε δύναμη από την εκκλησία μας. Όταν έφυγε ο πατέρας του ήταν μικρό παιδί και πήγε στην Αθήνα και βρήκε δύναμη από την χάρη του Κυρίου μας. Το πρώτο του CD που είχε βγάλει το αφιέρωσε στον τάφο του πατέρα του.

Έρχεται συχνά στην εκκλησία μας ο Τριαντάφυλλος, ψάλλει τα εγκώμια την Μεγάλη Παρασκευή. Είναι ένα παιδί που μεγάλωσε αγωνιστής. Γνωρίζω τους αγώνες του, ότι από μικρός ήταν μόνος του με την γιαγιά του", είπε μεταξύ άλλων ο ιερέας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αποκάλυψη! Άφησε η παραγωγή του Survivor τον Τριαντάφυλλο να επικοινωνήσει με τον γιο του;

Ιδιαίτερα συγκινητικό ήταν το χθεσινό επεισόδιο με το έπαθλο επικοινωνίας να προκαλεί συγκινήσεις!

Νικητές ήταν οι μπλε με 10-6 και είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν, μέσω live μηνυμάτων, με την οικογένειά του! Ο μεγάλος άτυχος της βραδιάς όμως ήταν ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος ήθελε όσο τίποτα άλλο το έπαθλο για να μιλήσει με τον γιο του, ο οποίος είχε γενέθλια! Ωστόσο η ήττα αυτή δεν του το επέτρεψε ή τουλάχιστον αυτό είδαμε εμείς γιατί η αλήθεια είναι λίγο διαφορετική.

Μεγάλη ήταν η συγκίνηση όταν μετά το τέλος του αγώνα, οι μπλε πλησίασαν τον Τριαντάφυλλο και του ευχήθηκαν να χαίρεται τον γιο του και μάλιστα τραγούδησαν όλοι μαζί το Χρόνια Πολλά στον μικρό Νικόλα! Μάλιστα το Athensmagazine.gr σας έχει και την απόλυτη πληροφορία. Τι συνέβη αμέσως μετά;

Επικοινώνησε και ο Τριαντάφυλλος με την οικογένειά του;

Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως οι μπλε ζήτησαν επίμονα να μιλήσει με την οικογένειά του και η ο Τριαντάφυλλος λόγω της ημέρας, διότι ο μικρός του είχε γενέθλια! Μάλιστα φήμες θέλουν και παίκτη της μπλε ομάδας να τόνισε πως δεν θα τον πείραζε στη θέση του να πάει ο Τριαντάφυλλος και να πάει εκείνος στο έπαθλο επικοινωνίας όταν κερδίσουν οι κόκκινοι!

Survivor spoiler: Αποκάλυψη! Η παραγωγή άφησε τον Τριαντάφυλλο να μιλήσει με τον γιο του!

Αυτό που μας κάνει ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση είναι πως ο παίκτης αυτός φέρεται να ήταν ο Κόρο! Μπορεί τα δύο παιδιά να έχουν τσακωθεί έντονα στο παρελθόν, όμως το γεγονός πως ήταν μια τόσο ιδιαίτερη ημέρα για τον Ντάφυ έκανε τον Κόρο να λυγίσει!

Η πρόταση του Κόρο προς την παραγωγή δεν πέρασε ωστόσο δεν αποκλείεται τελικά η παραγωγή να άφησε τον Τριαντάφυλλο να επικοινωνήσει με την οικογένειά του λόγω της ημέρας! Προς το παρόν πάντως αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί με τον ΣΚΑΙ να το διαψεύδει.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share