Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Ο Τριαντάφυλλος έχει συναισθήματα για τον Κόρο - Η κίνηση που απέδειξε πως τον νιώθει φίλο του!

Η ψυχολογία του σώματος μίλησε! Έχει μετανιώσει ο Ντάφυ για τον τσακωμό του με τον Κόρο

15 Απριλίου 2021 08:37
Survivor spoiler: Ο Τριαντάφυλλος έχει συναισθήματα για τον Κόρο - Η κίνηση που απέδειξε πως τον νιώθει φίλο του!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Ένα από τα περιστατικά στο φετινό Survivor που μας στεναχώρησε και μας απογοήτευσε ήταν ο τσακωμός του Τριαντάφυλλου με τον Γιώργο Κόρομι!

Τα δύο παιδιά μετά την πρώτη αλλαγή των ομάδων, όταν ο Κόρο έγινε κόκκινος, είχαν έρθει πολύ κοντά. Όμως η απόφαση του τελευταίου να δώσει τον φίλο του υποψήφιος προς αποχώρηση χωρίς πρώτα να τον ενημερώσει έκανε έξαλλο τον Ντάφυ, με αποτέλεσμα να ξεφύγει και οι δύο παίκτες να τσακωθούν άσχημα. Μάλιστα η αντίδραση του τραγουδιστή ήταν τέτοια που έφερε απέναντί του (σχεδόν) όλους τους παίκτες της τότε κόκκινης ομάδας! Ωστόσο η νέα αλλαγή των ομάδων έφερε ξανά την... ανατροπή.

Από τότε μέχρι και χτες βλέπαμε έναν Κόρο να... "μισεί" τον Τριαντάφυλλο και να τον κράζει όλη την ώρα! Άλλα λόγω μέρας χτες και παρότι ο Τριαντάφυλλος τον προκάλεσε στο αγώνισμα, ο Κόρο πήρε αγκαλιά τον πρώην φίλο του μετά το τέλος του παιχνιδιού και τραγούδησαν μαζί για τον γιο του που είχε γενέθλια!

Survivor spoiler: Η κίνηση του Τριαντάφυλλου που δείχνει πως έχει συναισθήματα για τον Κόρο

Ποια ήταν η κίνηση όμως του Ντάφυ που απέδειξε πως νιώθει ακόμα φίλο του τον Γιώργο Κόρομι, παρότι έχει συμβεί μεταξύ τους; Συγκεκριμένα όταν ο Κόρο που έδωσε το χέρι για να του ευχηθεί για το παιδί του που είχε γενέθλια ο Τριαντάφυλλος όχι απλά του έδωσε το δικό του, αλλά τον τράβηξε με δύναμη πάνω του (μόλις αντιλήφθηκε ποιος είναι) και τον πήρε και μια σφιχτή αγκαλιά.

Survivor spoiler: Ο Τριαντάφυλλος έχει συναισθήματα για τον Κόρο - Η κίνηση που απέδειξε πως τον νιώθει φίλο του!

Με την ψυχολογία του σώματος αυτό σημαίνει πως ο Τριαντάφυλλος νιώθει φίλο του τον Κόρο και πως έχει μετανιώσει για πολλά! Ήταν μια κίνηση ανακούφισης! Σαν να ήθελε καιρό να έρθει κοντά με ένα παιδί που ένιωθε για κολλητό του μέσα στο παιχνίδι... Λέτε να έχουμε ανατροπή στις σχέσεις Τριαντάφυλλου και Κόρο; Θα μιλάμε για την μεγαλύτερη ανατροπή του φετινού Survivor. Μακάρι θα πούμε εμείς...

Δείτε το συγκεκριμένο περιστατικό στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share