Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: «Ξέσπασμα» από τον Τριαντάφυλλο που νίκησε τον «Κόρο» - «Ποιος είναι αδύναμος ρε!»

Αφιέρωσε τον πόντο στον εορτάζοντα γιο του

14 Απριλίου 2021 23:36
Survivor 4: «Ξέσπασμα» από τον Τριαντάφυλλο που νίκησε τον «Κόρο» - «Ποιος είναι αδύναμος ρε!»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο αγώνισμα επικοινωνίας στο Survivor ο Τριαντάφυλλος πήρε την νίκη, που ήθελε με τον Γιώργο Κόρομι και «ξέσπασε» σε έξαλλους πανηγυρισμούς, αφιερώνοντας παράλληλα τον πόντο στο γιο του, Νικόλα.

Ο τραγουδιστής είχε ζητήσει πολλές φορές αντίπαλο τον πρώην φίλο του, αλλά στην υποψηφιότητα προς αποχώρηση, μιας και ο «Κόρο» είναι σαφώς ανώτερος αγωνιστικά. Ο «Ντάφυ», όμως, το πήρε πατριωτικά και «καθάρισε» άνετα τον αντίπαλό του στους στόχους, δείχνοντας εξοικειωμένος και πως του ταίριαζε.

Survivor 4: «Ξέσπασε» ο Τριαντάφυλλος και αφιέρωσε τον πόντο στο γιο του

Σε εκείνο το σημείο άρχισε να φωνάζει, έχοντας μόλις σημειώσει το 6-5. «Ποιος είναι αδύναμος τώρα; Ποιος;», άρχισε να του λέει και, αμέσως μετά, αφιέρωσε την νίκη στον γιο του, που έχει τα γενέθλιά του, θέλοντας απεγνωσμένα να πάρει για χάρη του το έπαθλο επικοινωνίας.

Survivor 4: «Χωρίς Τριαντάφυλλο και Αλέξη δε θα υπήρχε το ριάλιτι»

Την άποψή του σχετικά με τη συμμετοχή του Αλέξη Παππά εξέφρασε ο Γιώργος Σκούρτης, με τον φίλο του ηθοποιού του Survivor να τον υπερασπίζεται για ακόμη μια φορά, με μια κολλητή του επίσης να μιλά για τον χαρακτήρα του.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι χωρίς τον Αλέξη και τον Τριαντάφυλλο, το ριάλιτι επιβίωσης δε θα υπήρχε, ενώ σημείωσε ένταση κάποια στιγμή με τον Βαγγέλη Περρή.

Survivor 4: Το σχόλιο του Γιώργου Σκούρτη για Αλέξη και Τριαντάφυλλο

«Αυτό το ριάλιτι δε θα υπήρχε χωρίς τον Τριαντάφυλλο και τον Αλέξη. Καθένας έχει το δικό του ρόλο και τον εκτελεί άψογα.

Υποστηρίζω τον φίλο μου τον Αλέξη και αυτό δεν είναι θέμα υπερηφάνειας. Νομίζω, ότι η στρατηγική του κάπου θα βγει σχετικά με τον Τζέιμς, ίσως στη συνέχεια να τον δούμε να εκτίθεται.

Καλό είναι να μην κρίνουμε το περιβάλλον ενός ανθρώπου. Ο Αλέξης λέει τη δική του αλήθεια».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share