Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: Απίστευτη ατάκα Αλέξη σε Παύλο - «Αν σου δώσω μια μπανάνα θα είσαι εντάξει;»

Ακόμη μια άσχημη επίθεση του Παππά...

14 Απριλίου 2021 23:26
Survivor 4: Απίστευτη ατάκα Αλέξη σε Παύλο - «Αν σου δώσω μια μπανάνα θα είσαι εντάξει;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια απίστευτη ατάκα προς τον Παύλο Γαλακτερό είπε ο Αλέξης Παππάς στο Survivor, με τον παίκτη της κόκκινης ομάδας να παρομοιάζει τον αντίπαλό του με... πίθηκο, λέγοντάς του πως θα του έδινε μια μπανάνα.

Οι δύο παίκτες έχουν μεγάλη μεταξύ τους ένταση από το προηγούμενο αγώνισμα ασυλίας, με την κόντρα τους να συνεχίζεται και μετά το συμβούλιο. Το επόμενο πρωί στην παραλία, ο Αλέξης θέλησε να μιλήσει με τον Παύλο και να μάθει το λόγο, που τον αποκαλεί ως «ανθρωποφάγο».

Survivor 4: Η νέα επίθεση του Αλέξη στον Παύλο

Ο Παύλος συνέχισε να τον αγνοεί και ο Αλέξης ξεκίνησε την επίθεσή του. «Σε έχει κάνει σαν τα μούτρα του ο Τζέιμς. Την άλλη φορά που ήταν να ψηφιστείς γελούσες. Αν σου δώσω μια μπανάνα θα είσαι εντάξει;», του είπε.

Survivor 4: «Χωρίς Τριαντάφυλλο και Αλέξη δε θα υπήρχε το ριάλιτι»

Την άποψή του σχετικά με τη συμμετοχή του Αλέξη Παππά εξέφρασε ο Γιώργος Σκούρτης, με τον φίλο του ηθοποιού του Survivor να τον υπερασπίζεται για ακόμη μια φορά, με μια κολλητή του επίσης να μιλά για τον χαρακτήρα του.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι χωρίς τον Αλέξη και τον Τριαντάφυλλο, το ριάλιτι επιβίωσης δε θα υπήρχε, ενώ σημείωσε ένταση κάποια στιγμή με τον Βαγγέλη Περρή.

Survivor 4: Το σχόλιο του Γιώργου Σκούρτη για Αλέξη και Τριαντάφυλλο

«Αυτό το ριάλιτι δε θα υπήρχε χωρίς τον Τριαντάφυλλο και τον Αλέξη. Καθένας έχει το δικό του ρόλο και τον εκτελεί άψογα.

Υποστηρίζω τον φίλο μου τον Αλέξη και αυτό δεν είναι θέμα υπερηφάνειας. Νομίζω, ότι η στρατηγική του κάπου θα βγει σχετικά με τον Τζέιμς, ίσως στη συνέχεια να τον δούμε να εκτίθεται.

Καλό είναι να μην κρίνουμε το περιβάλλον ενός ανθρώπου. Ο Αλέξης λέει τη δική του αλήθεια».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share