Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: "Το παίζεις μάγκας με τις πλάτες του πατέρα σου" - Άγριος τσακωμός Αλέξη - Παύλου πίσω από τις κάμερες

"Είσαι ένα τίποτα" - Επιτέθηκαν στον Αλέξη οι Κόρο, Κώστας και Νίκος!

14 Απριλίου 2021 10:13
Survivor spoiler:
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Κόλαση επικράτησε για ακόμα ένα βράδυ στην κοινή παραλία μπλε και κόκκινων στο Survivor 4, μετά το τέλος του χθεσινού αγωνίσματος!

Συγκεκριμένα πριν την έναρξη του αγωνίσματος για την δεύτερη ασυλία ο Παύλος Γαλακτερός έκανε ανοικτή επίθεση στον Αλέξη Παππά και τον Τριαντάφυλλο, τους οποίους και κατηγόρησε για ανθρωποφαγία. Αυτός ο χαρακτηρισμός δεν άρεσε καθόλου στον Αλέξη, ο οποίος περίμενε στην γωνία τον Παύλο μόλις οι παίκτες επέστρεψαν στην παραλία.

Ο Παύλος, πριν το αγώνισμα είπε πως ότι και να λέει ο Αλέξης πλέον δεν θα του απαντάει καν σαν να μην τον ακούσει και ο Παππάς βγήκε από τα ρούχα του! Άρχισε να τον ειρωνεύεται και η συνέχεια δόθηκε στην παραλία!

Survivor spoiler: 'Το παίζεις μάγκας με τις πλάτες του πατέρα σου'

Survivor spoiler: Η επίθεση του Αλέξη Παππά στον Παύλο Γαλακτερό

Μόλις λοιπόν επέστρεψαν στην παραλία ο Αλέξης πλησίασε τον Παύλο και του έκανε έντονη επίθεση! "Θα προσέχεις πως μιλάς για μένα και δεν θα με ειρωνεύεται δημόσια! Εγώ δεν σε χαρακτήρισα κάπως! Είσαι εδώ με τις πλάτες του πατέρα του επειδή είναι γνωστός, εσύ όμως είσαι ένα τίποτα". Αυτά ήταν τα λόγια του Αλέξη Παππά προς τον Παύλο, ο οποίος συνέχισε να αδιαφορεί και να μην του δίνει σημασία.

Ο Παύλος όχι αλλά άλλοι παίκτες της μπλε ομάδας του επιτέθηκαν όταν τον άκουσαν να του μιλάει έτσι. Συγκεκριμένα Γιώργος Κόρο, Νίκος Μπάρτζης και Κώστας Παπαδόπουλος έγιναν έξαλλοι και άρχιζαν να βρίζουν τον Αλέξη, με τον τελευταίο να γελάει ειρωνικά και να φεύγει.

Εν ολίγης άναψε πάλι το μπαρούτι και την... έκανε! Όπως κάνει σε αρκετές περιπτώσεις στο φετινό παιχνίδι. Ο Αλέξης Παππάς έχει κατανοήσει τον ρόλο του και το κάνει με τον καλύτερο τρόπο! Καταφέρνει να ανάψει φωτιές με μια του ατάκα ώστε να βγαίνουν άλλοι προς τα έξω ως "κακοί"!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share