Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Survivor 4: Ηλία ψυχάρα - Σκίστηκε το πόδι του, συνέχισε να παίζει και πήρε τον πόντο

Του έκαναν ράμματα κι εκείνος ζητούσε να παίξει!

13 Απριλίου 2021 23:38
Survivor 4: Ηλία ψυχάρα - Σκίστηκε το πόδι του, συνέχισε να παίζει και πήρε τον πόντο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κατάθεση ψυχής έδωσε ο Ηλίας Μπόγδανος στο αγώνισμα ασυλίας του Survivor, με τον παίκτη της κόκκινης ομάδας να βλέπει το πόδι του να σκίζεται την ώρα, που έπαιζε, αλλά στο τέλος να παίρνει τον πόντο.

Πρόκειται, όπως γνωρίζουμε, για έναν εκ των κορυφαίων αγωνιστικά για την ομάδα του, αλλά η ατυχία του χτύπησε την πόρτα στην αναμέτρηση με τον Νίκο Μπάρτζη. Ο Ηλίας, όπως είχαμε δει και στο trailer, είδε το δεξί του πόδι να σκίζεται σε ένα εμπόδιο, αλλά συνέχισε μέχρι τέλος και, μάλιστα, πήρε τον πόντο και πανηγύρισε έξαλλα.

Survivor 4: Ο φοβερός Ηλίας πήρε τον πόντο παρά τον τραυματισμό του

Στη συνέχεια, όμως, διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο, καθώς έπρεπε να κάνει ράμματα. Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι... ξενέρωσε, με το αίτημά του να τρέξει ακόμη μια φορά να μην ικανοποιείται.

Survivor spoiler: Δυστυχώς άσχημα τα νέα για τον τραυματισμό του Ηλία! Αποχωρεί από το Survivor 4;

Survivor spoiler: Άσχημα τα νέα για τον Ηλία Μπόγδανο, ο οποίος θα χτυπήσει άσχημα στο σημερινό αγώνισμα της δεύτερης ασυλίας!

Όπως είδαμε από το trailer του επεισοδίου της ημέρας (13/04) αλλά σας είχαμε μεταφέρει από το πρωί της Τρίτης, ο Ηλίας Μπόγδανος θα έχει έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό!

Συγκεκριμένα καθώς θα προσπαθεί να ισορροπήσει πάνω σε κάτι σχοινιά, ο Ηλίας θα χάσει τον έλεγχο και θα πέσει άσχημα από το εμπόδιο, χτυπώντας το γόνατό του! Η κατάστασή του μάλιστα ήταν τόσο άσχημη που ο ίδιος έφυγε απευθείας με ασθενοφόρο για το νοσοκομείο!

Οι πρώτες σκέψεις που μας ήρθαν στο μυαλό ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του Χικμέτ στο τελευταίο Survivor, εκείνο ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία, όταν το απόλυτο φαβορί για την κατάσταση του τροπαίου τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, έπαθε χιαστό, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει άρον άρον από το Survivor 4!

Survivor spoiler: Δυστυχώς άσχημα τα νέα για τον τραυματισμό του Ηλία!

Survivor spoiler: Υπάρχει κίνδυνος να αποχωρήσει ο Ηλίας Μπόγδανος από το Survivor 4;

Φυσικά και υπάρχει! Πρώτες πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως ο νεαρός τραγουδιστής έχει χτυπήσει στο γόνατο και πως η κατάστασή του θέλει μεγάλη προσοχή! Σύμφωνα με διαρροή μας σήμερα, μετά τον τραυματισμό του, ο Ηλίας δεν θα αγωνιστεί άλλο και μάλιστα η κατάσταση του δεν είναι τόσο απλή!

Αρχικές πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο Ηλίας Μπόγδανος σε πρώτη φάση θα επιστρέψει στο Survivor και στην παραλία των δύο ομάδων με ένα μεγάλο αλλά! Τι αλλά; Ότι θα χρειαστεί ξεκούραση και μάλιστα για αρκετές ημέρες και στην συνέχεια θα εξεταστεί εκ νέου ο τραυματισμός του. Αυτό σημαίνει πως οι κόκκινοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες του δεύτερου καλύτερού τους παίκτη, βάση στατιστικών, μετά τον Σάκη Κατσούλη! Όπως και να έχει θα είναι μια άσχημη εξέλιξη για το παιχνίδι αφού οι μπλε θα αποκτήσει ξανά μεγάλο προβάδισμα έναντι των αντιπάλων τους μέχρι να επιστρέψει ο Ηλίας στους στίβους μάχης.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share