Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 12/04: Η Μαριαλένα παραδέχτηκε πως με τον Σάκη... Διέρρευσαν πλάνα από το σημερινό επεισόδιο!

Σάκης και Μαριαλένα μιλούν για την τωρινή τους σχέση

12 Απριλίου 2021 14:45
Survivor spoiler 12/04: Η Μαριαλένα παραδέχτηκε πως με τον Σάκη... Διέρρευσαν πλάνα από το σημερινό επεισόδιο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Μπορεί η Χριστίνα Κεφαλά, η πρώην του Σάκη Κατσούλη, στις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της να τον στόλισε κανονικότατα, αλλά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, επίσης πρώην του, που παραμένει στο Survivor μαζί του φαίνεται να... τον αγαπάει πάρα πολύ όπως και η ίδια αναφέρει για πρώτη φορά στην κάμερα.

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor σας έχουμε πει ήδη, με βάση το trailer που κυκλοφόρησε πως ο Αλέξης Παππάς θα επιτεθεί στον Τζέιμς και πως θα υπάρξει μανούρα στο συμβούλιο του νησιού!

Μέχρι να φτάσουμε, όμως, σε εκείνο το σημείο θα δούμε πολλά και ένα από αυτά είναι το πως νιώθουν τώρα πια ο Σάκης και η Μαριαλένα.

Απόσπασμα από το σημερινό 12/4 επεισόδιο

Η εκπομπή Love it, το μεσημέρι της Δευτέρας πρόβαλε ένα απόσπασμα για να πάρουμε μια γεύση από το τι μας περιμένει το βράδυ...

Survivor 4: Αποκάλυψη «βόμβα» - «Θα συνεχιστεί στα δικαστήρια...» (Video)

H κατάσταση φέτος με το Survivor 4 έχει ξεφύγει και αυτό γράφεται και λέγεται παντού! Ειδικά το χθεσινό σκηνικό με τον Αλέξη Παππά και τον Μπόγδανο ξεπέρασε κάθε φαντασία! Είναι τραγικό να αφήνουν να προβάλλονται στην prime time ζώνη τέτοια σκηνικά βίας.

Όλα αυτά σχολίασε το πρωί της Δευτέρας η εκπομπή Πρωινό κάνοντας ταυτόχρονα μια αποκάλυψη!

Το Survivor στα δικαστήρια

"Είναι έκτακτη πληροφορία, δεν το ξέρετε, το λέω τώρα πρώτη φορά. Το φετινό Survivor θα είναι το μοναδικό που θα συνεχιστεί όταν τελειώσουν οι εκπομπές στα δικαστήρια. Αυτή την στιγμή αυτό που σας λέω είναι 100% σίγουρο. Δεν μπορώ να πω ονόματα.", είπε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Περρής.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share