Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor trailer 11/04: «Πλακώνονται» μπροστά σε όλους Αλέξης και Ηλίας - Πανικός στην παραλία

Έρχονται στα χέρια και τους χωρίζουν!

10 Απριλίου 2021 11:20
Survivor trailer 11/04: «Πλακώνονται» μπροστά σε όλους Αλέξης και Ηλίας - Πανικός στην παραλία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίστευτα πράγματα αναμένεται να γίνουν στο επεισόδιο της Κυριακής (11/4) για το Survivor, με τον Αλέξη Παππά και τον Ηλία Μπόγδανο να βρίσκονται πολύ κοντά στο να… παίξουν ξύλο, προκαλώντας πανικό στην παραλία, και δη στην κόκκινη ομάδα.

Οι έριδες δεν έχουν σταματήσει ανάμεσα στους δύο παίκτες, που μοιάζουν να βρίσκονται σε ανοικτή κόντρα για την παραμονή στο ριάλιτι επιβίωσης. Η κόντρα τους αυτή αναμένεται να φτάσει στα άκρα, με τον Αλέξη να απειλεί ανοικτά τον Ηλία και εκείνον να αντιδρά, μετά από τόσες προκλήσεις, με αποτέλεσμα να κοντέψουν να έρθουν στα χέρια.

Survivor trailer 11/04: Χαμός στο νέο επεισόδιο - Έρχονται στα χέρια Αλέξης και Ηλίας

«Αχ φουκαρά Ηλία, τι σε περιμένει», λέει μπροστά στην κάμερα ο Αλέξης, που κερδίζει πανηγυρικά τη θέση του πιο μισητού παίκτη, και συνεχίζει την επίθεση λίγο πριν από το αγώνισμα με έπαθλο φαγητού. Ο Ηλίας, σε εκείνο το σημείο, τον ρωτά τι πρόβλημα έχει μαζί του και γιατί τον στοχοποιεί όλη την ώρα, με αποτέλεσμα να ξεφύγει και να φτάνει σχεδόν να «πλακωθεί» μαζί του.

Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, όμως, και δη του Νίκου Μπάρτζη, η κατάσταση ηρεμεί για λίγο, με τον Γιώργο Λιανό να δυσκολεύεται εκείνη την ώρα να επιβάλει την τάξη. Όλα αυτά τα συμβάντα, βέβαια, προμηνύουν μια εβδομάδα καταιγιστικών εξελίξεων, ειδικά για τις μέρες, όπου θα έρθουν οι ασυλίες, με τον Αλέξη να ψηφίζει τον Ηλία, αν του δοθεί η ευκαιρία.

Δείτε το trailer:

Survivor spoiler 11/04: Ποια ομάδα κερδίζει τον αγώνα επάθλου της Κυριακής;

Survivor spoiler: Το Survivor μετά από αποχή τριών ημερών επιστρέφει την Κυριακή (11/04) στους δέκτες μας με αγώνα επάθλου ανάμεσα στους μπλε και στους κόκκινους!

Η πρώτη εβδομάδα με τις νέες ομάδες πέρασε με τους κόκκινους να μετρούν μόλις μια νίκη, ωστόσο οι μπλε ήταν εκείνοι που έχασαν παίκτη και συγκεκριμένα την Χριστίνα Κεφαλά, αφού η μια αυτή νίκη των κόκκινων ήταν ικανή να τους χαρίσει την ασυλία της εβδομάδας. Οι μπλε γενικά έδειξαν πιο ομάδα, με τους κόκκινους να είναι χωρισμένοι στα δύο. Ωστόσο με εξαίρεση τον αγώνα της περασμένης Δευτέρας, για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, όπου κρίθηκε στο 9-9, οι δύο ομάδες μετρούσαν από μια εύκολη νίκη η καθεμία στα υπόλοιπα δύο αγωνίσματα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Εν ολίγης οι νέοι μπλε και οι νέοι κόκκινοι είναι δύο ομάδες αρκετά ισοδύναμες και κάθε πρόβλεψη για την συνέχεια έχει και ένα μεγάλο ρίσκο. Ποια είναι η ομάδα που θα κερδίσει την Κυριακή και πως θα κυμανθούν οι ασυλίες της εβδομάδας; Αρχικά να σας αποκαλύψουμε πως μέχρι σήμερα έχουν γυριστεί και τα τρία πρώτα αγωνίσματα και μένει ακόμα εκείνο της Τετάρτης άρα έχουν αρχίζει να διαρρέουν οι πρώτες πληροφορίες.

Survivor spoiler αγώνας επάθλου

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει την Κυριακή (11/04);

Στο αγωνιστικό κομμάτι πρόκειται για έναν στίβο μάχης από τους κλασικούς του Survivor. Ταχύτητα, αντοχή και στόχος θα παίξουν τον πιο σημαντικό ρόλο, την ίδια στιγμή που οι κόκκινοι θα παίξουν πλήρεις, κάτι που δεν τους ευνοεί, αφού θα αγωνιστεί ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος πολύ δύσκολα θα φέρει δύο νίκες. Από την άλλη πιο ενισχυμένη είναι και η ομάδα των μπλε, αφού αποχώρησε η πιο αδύναμη αγωνιστικά παίκτρια της ομάδας, κάτι που θα τους βοηθήσει αρκετά. Θα είναι ικανά όλα αυτά για να φέρουν την μεγάλη νίκη στην ομάδα των μπλε ή οι κόκκινοι θα διαψεύσουν τα προγνωστικά; Μόλις το Athensmagazine.gr έχει σίγουρο Survivor spoiler θα σας ενημερώσει. Προς το παρόν μείνετε συντονισμένοι για αρκετά Survivors θέματα...

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share