Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: «Βόμβα» στο ριάλιτι - Αυτός είναι ο πιο μισητός παίκτης

Ναι, είναι αυτός που φαντάζεστε...

10 Απριλίου 2021 10:39
Survivor 4: «Βόμβα» στο ριάλιτι - Αυτός είναι ο πιο μισητός παίκτης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Βόμβα» πέφτει στο Survivor, το οποίο φέτος έχει κερδίσει τον κόσμο και τη «μάχη» της τηλεθέασης, σε ένα απόλυτα επιτυχημένο στοίχημα για τον ΣΚΑΪ, με ένα συγκεκριμένο παίκτη να είναι ο πιο μισητός.

Έχουμε δει πολλούς παίκτες, να κάνουν λόγο για ακραία σχόλια μίσους, όπως η Ανθή Σαλαγκούδη η οποία μίλησε αναλυτικά για το συγκεκριμένο ζήτημα στη συνέντευξη που παραχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα στην εκπομπή Tik Talk.

Παράλληλα όμως δεν είναι λίγοι αυτοί που ασχολούνται με τα στατιστικά των παικτών και με τις αποδόσεις τους. Σημοσκόπηση αφορούσε τους παίκτες που κατά καιρούς έχουν συγκεντρώσει τα πιο αρνητικά σχόλια στο παιχνίδι.

Survivor 4: Αυτός ο παίκτης είναι ο πιο μισητός από όλους στο ριάλιτι

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν η Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία μάλιστα χθες στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου δήλωσε σοκαρισμένη με τα όσα διάβασε βγαίνοντας από το παιχνίδι. Στη λίστα προστέθηκε και ο Κόρο ο οποίος άκουσε πολλά μετά την απόφασή του να μην δώσει από την ψαριά του στον Τριαντάφυλλο.

Από τη δημοσκόπηση δεν έλειψε φυσικά και ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος φροντίζει να πει τη γνώμη του για όλα τα θέματα στο παιχνίδι, γεγονός που έχει ενοχλήσει πολλές φορές το τηλεοπτικό κοινό, ενώ όπως σας ενημερώσαμε χθες έφτασε πολύ κοντά στην αποχώρηση την περασμένη Τετάρτη.

Τέλος στην ψηφοφορία μπήκε και ο Τριαντάφυλλος ο οποίος παρά τις συμπάθειες που έχει έξω, έχει και αρκετούς που δεν τον συμπαθούν καθόλου. Παρόλα αυτά, ο... νικητής της ψηφοφορίας ήταν ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share