Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor 4: Σοκαρισμένη η Άννα Μαρία - «Έπεσα από τα σύννεφα με αυτά που άκουσα»

Αποκάλυψε το πώς αντέδρασε όταν είδε τα σχόλια του κόσμου για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι

9 Απριλίου 2021 14:51
Survivor 4: Σοκαρισμένη η Άννα Μαρία - «Έπεσα από τα σύννεφα με αυτά που άκουσα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άννα Μαρία Βέλλη προχώρησε στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη σε πλατό μετά το Survivor και την επιστροφή της στην Ελλάδα, με την ίδια να αναφέρεται στο πώς αντέδρασε γυρίζοντας και βλέποντας το τι άποψη είχε ο κόσμος για εκείνη.

Η Άμι Γιάμι, που τις προάλλες είχε τα γενέθλιά της, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Love it», εξηγώντας το λόγο που έβγαινε η συγκεκριμένη εικόνα της στον αέρα, προσθέτοντας όμως, ότι βλέπει τον τελευταίο καιρό μια θετική ανατροπή, θεωρώντας πως με τον καιρό αρχίζει να δικαιώνεται.

Survivor 4: Η αντίδραση της Άννας Μαρίας για όσα είδε όταν γύρισε

«Σαφώς όταν βλέπεις 3 ώρες από όλο το 24ωρο δεν μπορείς να δεις το 100% της Άννας Μαρίας. Εγώ μέσα στο παιχνίδι ήμουν ο εαυτός μου αλλά το πως προβλήθηκε ήταν ένα κομμάτι του εαυτού μου. Αυτό που προβάλλεται και βλέπετε εσείς δεν είναι η Άννα Μαρία, είναι και προϊόν μοντάζ αλλά και κάποιο κομμάτι του χαρακτήρα μου.

Έπεσα από τα σύννεφα με όλα αυτά που άκουσα όταν βγήκα. Έχω καλή σχέση με τον μπαμπά μου και ξέρω ότι δυσκολεύτηκε πολύ να κρατηθεί σε πολλές καταστάσεις. Είμαι το παιδί του. Ευτυχώς βγαίνοντας από το παιχνίδι το κλίμα για μένα άλλαξε όπως άλλαξε και για τους φίλους μου και χαίρομαι πάρα πολύ γι' αυτό. Νομίζω ότι η δουλειά μου είναι σε ένα πολύ μεγάλο μέρος το μοντάζ, δυστυχώς στο συγκεκριμένο προϊόν δεν μπορούσα να πλάσω εγώ την εικόνα μου.

Εγώ αυτό που παρατηρώ βλέποντας την πορεία του παιχνιδιού είναι ότι γυρνάει το κλίμα σε όλους τους παίκτες. Γενικότερα αισθάνομαι ότι αδικήθηκα πολύ περισσότερο από εσάς, από τις εκπομπές», είπε μεταξύ άλλων η πρώην παίκτρια».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share