Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Survivor 4: «Ξέσπασε» η μητέρα του Τριαντάφυλλου - «Στενοχωριέμαι που του φέρεστε έτσι»

Σχολίασε τη συμμετοχή του «σπλάχνου» της

9 Απριλίου 2021 11:17
Survivor 4: «Ξέσπασε» η μητέρα του Τριαντάφυλλου - «Στενοχωριέμαι που του φέρεστε έτσι»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε δημόσιο «ξέσπασμα» προχώρησε η μητέρα του Τριαντάφυλλου, η οποία αναφέρθηκε στη συμμετοχή του σπλάχνου της στο φετινό Survivor, ανοίγοντας την πόρτα της στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Όταν ο δημοσιογράφος την ρώτησε αν στεναχωριέται με όλα αυτά που γίνονται στο ριάλιτι επιβίωσης, εκείνη απάντησε λέγοντας πως στενοχωριέται πολύ με ορισμένες συμπεριφορές προς τον «Ντάφυ», με τις κόντρες του να μην είναι και λίγες.

Survivor 4: Το σχόλιο της μητέρας του Τριαντάφυλλου για τη συμμετοχή του

«Πολύ στεναχωριέμαι με αυτά που βλέπω, δεν υπάρχουν λόγια. Πολύ στεναχωριέμαι όταν είναι μόνο γονείς, μαμάδες - μπαμπάδες, τότε νιώθουν τον πόνο μου. Με την γυναίκα του επικοινωνώ καθημερινώς, όποτε μπορεί το βλέπει το Survivor και το βλέπει μετά από την δουλειά. Ο εγγονός περιμένει και λέει αχ ο μπαμπάς, πότε θα έρθει ο μπαμπάς. Βλέπει μόνο χαρούμενες σκηνές του μπαμπά κι όταν κερδίζει φωνάζει "μπράβο μπαμπά"!

Ο γιος μου είναι ένα χαρισματικό παιδάκι. Εκεί που νευριάζει μετά από τρία λεπτά είναι όλα καλά. Πικραίνομαι πολύ καθημερινώς με αυτά που βλέπω», είπε μεταξύ άλλων, με τον κουμπάρο του επίσης να μιλά.

Survivor spoiler: Κροίσος μετά το παιχνίδι ο Τριαντάφυλλος - Ξεπερνάει τα 100.000 ευρώ σε συνολική αμοιβή

Survivor spoiler: Ο Τριαντάφυλλος έχει μετατραπεί σε βασική προσωπικότητα του Survivor, με την παραγωγή εν πολλοίς να έχει βασιστεί πάνω του τον τελευταίο καιρό, αν και ήδη μπορεί να θεωρείται ήδη νικητής του ριάλιτι επιβίωσης, αν σκεφτεί κανείς το πόσα χρήματα έχει ήδη συγκεντρώσει με την παρουσία του σε αυτό.

Ο μισθός του «Ντάφυ» έχει αποτελέσει μείζον ζήτημα, με τους συμπαίκτες του ακόμη να τον έχουν στοχεύσει, είτε με παράπονα για το πόσα λαμβάνει κάθε εβδομάδα είτε με κατηγορίες περί «μίζας». Σε κάθε περίπτωση, ο τραγουδιστής προχωρά ακάθεκτος, το αυτί του... δεν ιδρώνει, από τη στιγμή που ο κόσμος τον κρατά με πάθος στον Άγιο Δομίνικο και τα κέρδη του είναι ήδη πολύ μεγάλα.

Survivor spoiler: Ποσά που... ζαλίζουν για τον Τριαντάφυλλο - Πόσα χρήματα θα κερδίσει αν φτάσει μέχρι τον τελικό

Αξίζει να σημειώσουμε, σε αυτό το σημείο, το ποσό που έχει κερδίσει μέχρι τώρα ο Τριαντάφυλλος, το οποίο μάλιστα είναι πολύ κοντά σε εξαψήφιο νούμερο. Αν σκεφτούμε, ότι έχει λαμβάνειν ένα ποσό στα 6.000 ευρώ την εβδομάδα, τότε το σύνολο συγκεντρώνεται στα 96.000 ευρώ, έχοντας παραμείνει 16 εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει, ότι αν μείνει τουλάχιστον μία εβδομάδα ακόμη, τότε θα «σπάσει» το «φράγμα» των 100.000 ευρώ, το οποίο παρεμπιπτόντως είναι και το ποσό του επάθλου για τον νικητή. Αν υποθέσουμε, δε, ότι το ριάλιτι θα κρατήσει άλλες 10 εβδομάδες, μετά τη συμπλήρωση των πρώτων 17, ο Τριαντάφυλλος θα έχει κερδίσει 162.000 ευρώ, εφόσον φτάσει μέχρι το τέλος και, μαζί με το έπαθλο του νικητή, θα ολοκληρώσει την προσπάθεια του με 262.000 ευρώ.

Πρόκειται, φυσικά, για ένα ποσό ζωής, αν καταφέρει να φτάσει μέχρι εκεί, αν και ήδη τα χρήματα που έχει κερδίσει είναι αρκετά, για να τον θεωρήσουμε ως απόλυτο θριαμβευτή του φετινού Survivor.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share