Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Άγρια κόντρα Τριαντάφυλλου και «Κόρο» - «Έχει σίγουρα αφίσες μου στο δωμάτιό του»

«Πλακώθηκαν» πριν από το αγώνισμα

7 Απριλίου 2021 22:59
Survivor 4: Άγρια κόντρα Τριαντάφυλλου και «Κόρο» - «Έχει σίγουρα αφίσες μου στο δωμάτιό του»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Μπηχτές» εναντίον του Γιώργο Κόρομι έριξε ο Τριαντάφυλλος για ακόμη μια φορά, καθώς οι δυο τους εκ νέου βρέθηκαν σε ανοικτή κόντρα στο Survivor, με τον «Ντάφυ» να αναφέρει πως ο αντίπαλός του μάλλον μεγάλωσε... με αφίσες του στο δωμάτιό του.

Η αλήθεια είναι, ότι αυτό θα μπορούσε να έχει μια βάσει, αν σκεφτούμε πως ο «Κόρο» ήταν αρκετά πιο νέος, όταν ο Τριαντάφυλλος έκανε το «μπαμ» στη δεκαετία του 1990. Η κουβέντα αυτή έγινε μπροστά στην κάμερα από τον τραγουδιστή, όταν ο παίκτης της μπλε ομάδας του είπε πως για ακόμη μια φορά κάνει σόου με αφορμή τον τραυματισμό του.

Survivor 4: Η νέα διαμάχη «Ντάφυ»-«Κόρο» και... οι αφίσες

Ο «Κόρο» του είπε πως υποδύεται τον τραυματία στο αγώνισμα, όταν εκείνο είναι κρίσιμο, αλλά στην παραλία κάνει κινήσεις... κουνγκ φου, όπως έγινε στη μάχη με τον Ασημακόπουλο, ενώ τον αποκάλεσε και «σύγχρονο καραγκιόζη». Ο Τριαντάφυλλος αντιμετώπισε με γέλιο την κατάσταση, με το σχόλιο του για τις αφίσες να είναι... όλα τα λεφτά.

Survivor 4: «Ο Τριαντάφυλλος δεν κάνει ίντριγκες, άλλοι τα ξεκινούν»

Υπερασπιστικός ως προς τον Τριαντάφυλλο βρέθηκαν δύο φίλοι του, οι οποίοι μίλησαν στην εκπομπή «Love it» για όσα γίνονται στο Survivor με το γνωστό τραγουδιστή.

Οι δύο φίλοι του Ντάφυ αναφέρθηκαν στους καυγάδες που δημιουργεί μέσα στο παιχνίδι καθώς και στην αποκάλυψη που έκανε πριν από λίγο καιρό ο Κόρο μαζί με τον Γιώργο Ασημακόπουλο για τα χρήματα που τους προσέφερε προκειμένου να τον κάνουν παρέα.

Survivor 4: Η τοποθέτηση των φίλων του Τριαντάφυλλου

«Ο Τριαντάφυλλος είναι αθλητικός παρότι είναι 43 ετών. Είναι αυτό που βλέπετε, είναι ένα παιδί μέσα του, αγαθός και αγνός. Του άρεσε πάντα να είναι ανταγωνιστικός.

O Τριαντάφυλλος και να έδωσε χρηματικά ποσά προκειμένου να τον στηρίξουν οι συμπαίκτες του, δεν το θεωρώ άσχημο. Ίσα - ίσα θεωρώ έτσι πως δεν κοίταξε την πάρτη του. Ο Τριαντάφυλλος δεν δημιουργεί ίντριγκες, άλλοι έχουν δείξει ότι το δημιουργούν αυτό το πράγμα», αποκάλυψε ο Μάρκος Φουντουκίδης, φίλος του τραγουδιστή.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share