Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Αυτά αναφέρει το 28σελιδο συμβόλαιο που έχουν υπογράψει οι παίκτες

«H Acun Medya χειρίζεται τη ζωή του κάθε παίκτη που αποχωρεί για 6 μήνες»

8 Απριλίου 2021 12:10
Survivor spoiler: Αυτά αναφέρει το 28σελιδο συμβόλαιο που έχουν υπογράψει οι παίκτες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή Happy Day, αποκάλυψε τι γράφει το 28σέλιδο συμβόλαιο που έχουν υπογράψει όλοι οι παίκτες του Survivor 4 για να μπουν στο παιχνίδι.

Αφορμή στάθηκε η εικόνα των παικτών κατά την επιστροφή τους στο Ελ. Βενιζέλος, όπου άνθρωποι της παραγωγής δεν τους αφήνουν ούτε να κοιτάξουν τις κάμερες.

Survivor spoiler: Αυτά αναφέρει το 28σελιδο συμβόλαιο

«Για έξι μήνες, οι διαγωνιζόμενοι δεν μπορούν να εμφανιστούν παρά μόνο εκεί που τους υπαγορεύει ο παραγωγός. Για έξι μήνες, οι άνθρωποι αυτοί είναι υπόλογοι στην παραγωγή. Έξι μήνες από τη στιγμή που ο καθένας από αυτούς αποχωρεί από το παιχνίδι, χειρίζεται τη ζωή του και τη δημόσια εικόνα η Acun Medya. Επίσης, ο Τούρκος παραγωγός είναι αυτός που έχει τον έλεγχο της εικόνας που θα βγει προς τα έξω», ανέφερε μεταξύ άλλων η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Survivor 4: Σαρώνει στα στατιστικά ο Σάκης - Τρομερή άνοδος για Χαμπέρη

Survivor spoiler: Η εβδομάδα ολοκληρώθηκε για το Survivor και όπως κάνουμε συχνά σας παρουσιάζουμε τα δεδομένα με βάση τα στατιστικά των παικτών!

Σταθερά στη πρώτη θέση βρίσκεται ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος σαρώνει στα αθλήματα, όμως η χθεσινή του ήττα από τον Νίκο Μπάρτζη, του έριξε κάπως το ποσοστό, το οποίο έπεσε από το 80αρι στο 79,7%!

Σταθερά στη δεύτερη θέση είναι ο Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος νιώθει ωστόσο την ανάσα της Καρολίνας Καλύβα. Ο πρώτος μετρά ένα ποσοστό στις νίκες της τάξως του 74% και η παίκτρια των κόκκινων βρίσκεται στο 68,5%!

Αξίζει να αναφερθεί πως τρομερή άνοδο παρουσιάζει και η Ελένη Χαμπέρη, η οποία είναι στο 55% και βρίσκεται πολύ κοντά με πολύ ισχυρούς παίκτες, όπως η Μαριαλένα και ο Ηλίας, ενώ είναι και πάνω από άλλους όπως ο Νίκος και ο Κόρο!

Πάμε να ρίξουμε μια ματιά αναλυτικά στα στατιστικά του Survivor, μετά και την εβδομάδα που μας πέρασε:

Survivor 4: Σαρώνει στα στατιστικά ο Σάκης

Survivor 4: Σαρώνει στα στατιστικά ο Σάκης

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share