Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor: Επέστρεψε η Μαριάνθη! Της έβαλε "χέρι" άνθρωπος της παραγωγής

Τα πρώτα της λόγια στο αεροδρόμιο

7 Απριλίου 2021 11:47
Survivor: Επέστρεψε η Μαριάνθη! Της έβαλε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Η Μαριάνθη Κάσδαγλη αποχώρησε την προηγούμενη Τετάρτη από το Survivor και μόλις εχθές επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο! Η εκπομπή Ευτυχείτε βρέθηκε εκεί κι ενώ οι δημοσιογράφοι προσπαθούσαν να τις αποσπάσουν δηλώσεις οι άνθρωποι της παραγωγής την τραβούσαν για να την απομακρύνουν από τις κάμερες.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο η Μαριάνθη ήταν χαμογελαστή, ευχάριστη και προσπάθησε να μιλήσει ευγενικά στους δημοσιογράφους αναφέροντάς τους πως δεν της επιτρέπεται να απαντήσει σε κάτι.

Στο παρακάτω βίντεο, επίσης, θα δείτε συγκινητικές στιγμές με την οικογένειά της όταν συναντήθηκαν μετά από καιρό αλλά και το αγόρι της, το οποίο είπε χαρακτηριστικά πως το πρώτο πράγμα που θα κάνουν είναι να φάνε!

Να υπενθυμίσουμε πως η Μαριάνθη λίγο μετά την αποχώρησή της, μίλησε στην κάμερα του Love it και αποκάλυψε παρασκήνια που δεν γνώριζε κανείς, όσον αφορά το παιχνίδι!

Τα πλάνα της Μαριάνθης από το αεροδρόμιο

"Τα παιδιά με έβριζαν, με χλεύαζαν, με ειρωνευόντουσαν...": Το πρώτο μήνυμα της Μαριάνθης μετά την αποχώρησή της από το Survivor!

Survivor 4: Λίγο μετά την προβολή της χθεσινής της συνέντευξής της στον ΣΚΑΪ, η Μαριάνθη Κάσδαγλη άνοιξε ξανά το κινητό της και έκανε τις πρώτες της αναρτήσεις στα Instagram Stories της.

Η πρώην παίκτρια του Survivor ευχαρίστησε τον κόσμο που την υποστήριξε μέσα στο παιχνίδι, ενώ αποκάλυψε επίσης: “Λοιπόν μόλις έχω πάρει το κινητό στο χέρι μου. Έτρεξα να βγάλω κατευθείαν Story. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τα ωραία σας λόγια, για όλες αυτές τις φορές που με στηρίξατε μέσα στο παιχνίδι. Ήθελα να μείνω πάρα πολύ και αυτή τη φορά. Βέβαια δεν ήρθαν έτσι τα πράγματα, δεν πειράζει.

Επίσης, για κάτι αρνητικά σχόλια που είδα κάτω από τη συνέντευξη στο Love It, σχετικά με αυτά που είπα για τα παιδιά, ήθελα να πω ότι τα παιδιά με έβριζαν, με χλεύαζαν, με ειρωνευόντουσαν, εγώ απλά είπα πως έχουν τα πράγματα και κάποιες αλήθειες και αυτό ενόχλησε…”.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share