Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 08/04: Ζευγάρι ο Κόρο με την Ελένη; Τα πλάνα που τους καίνε!

Αμαρτωλό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

8 Απριλίου 2021 08:25
Survivor spoiler 08/04: Ζευγάρι ο Κόρο με την Ελένη; Τα πλάνα που τους καίνε!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο σχετικά με την σχέση του Γιώργο Κόρο και της Ελένης Χαμπέρη!

Πρόκειται για δύο παιδιά που ήταν στη κόκκινη ομάδα και πήγαν στη μπλε, μετά την αλλαγή των ομάδων την Κυριακή! Μπορεί αρχικά να μην είχαν δώσει κάποιο δικαίωμα, αφού στην ομάδα των κόκκινων ο Κόρο έκανε περισσότερο παρέα με τον Ηλία Μπόγδανο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ωστόσο από την μέρα που οι ομάδες άλλαξαν Κόρο και Ελένη δείχνουν να έχουν έρθει πιο κοντά.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Συγκεκριμένα στο χθεσινό επεισόδιο έπιασαν την Ελένη και τον Κόρο σε πιο προσωπικές στιγμές με τις... μαρτυρίες από τον Άγιο Δομίνικο να αναφέρουν πως υπάρχει ένα φλερτ ανάμεσα στα δύο παιδιά. Αξίζει να σημειωθεί πως και ο Γιώργος Κόρομι και η Ελένη Χαμπέρη είναι δύο παιδιά που έχουν σχέση εκτός Survivor, όμως όταν είσαι κλεισμένος σε ένα μέρος για τόσους μήνες, χωρίς καμία επικοινωνία με την πατρίδα είναι λογικό να υπάρχει ένα μεγάλο κενό.

Survivor spoiler 08/04

Survivor spoiler: Το φλερτ και η διακριτικότητα του Κόρο

Σύμφωνα με τον... "μαρτυριάρη" μας από τον Άγιο Δομίνικο τα δύο παιδιά κάνουν παρέα στην παραλία και έρχονται πιο κοντά όταν πρέπει να συνεργαστούν για τις δουλειές της καλύβας, όπως για παράδειγμα το φαγητό! Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν στιγμές που κάθονται μόνοι τους στην παραλία, όμως ο Γιώργος Κόρο μόλις δει πως τους πλησιάζουν κάμερες αλλάζει στάση, αφού δεν θέλει να δώσει κανένα δικαίωμα σε δικούς του ανθρώπους, αλλά ούτε στο αγόρι της Ελένης, που βρίσκεται αυτή την περίοδο στον Βόλο.

Η αλήθεια είναι όμως τα δύο παιδιά δείχνουν ένα ενδιαφέρον λίγο παραπάνω του φιλικού! Οι κάμερες τους έχουν πιάσει να ανταλλάζουν ματιές λίγο πιο... αμαρτωλές αλλά ακόμα όλα είναι σε αρχικό στάδιο. Αν θα συνεχιστεί αυτό θα δείξει στα επόμενα επεισόδια, εφόσον παραμείνουν και οι δύο για καιρό στον Άγιο Δομίνικο, μιας που η Ελένη κάθε φορά που βγαίνει υποψήφια θα είναι από τα φαβορί για να αποχωρεί.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share