Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: Τα έβγαλε στην φόρα για Σάκη-Μαριαλένα η Νικολέτα - «Ξέρω τι συμβαίνει μεταξύ σας...»

Και ο Σάκης δεν φάνηκε να το αρνείται ιδιαίτερα...

7 Απριλίου 2021 22:47
Survivor 4: Τα έβγαλε στην φόρα για Σάκη-Μαριαλένα η Νικολέτα - «Ξέρω τι συμβαίνει μεταξύ σας...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Νικολέτα Μαυρίδη πήγε με... αποκαλυπτική διάθεση να μιλήσει με τον Σάκη Κατσούλη στο Survivor, αναφέροντας μεταξύ άλλων και τη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ισχυριζόμενη το ότι γνωρίζει τι συμβαίνει.

Η Νικολέτα πήγε, αρχικά, να μιλήσει στον Σάκη για κάτι που την ενόχλησε στο τελευταίο αγώνισμα ασυλίας, καθώς ο δεύτερος με το δικό του τρόπο, την αγνόησε στα ματσαρίσματα. Το γεγονός αυτό δεν άρεσε στην χορεύτρια της κόκκινης ομάδας και πήγε να το πει στον επιχειρηματία.

Survivor 4: Είπε... τα πάντα για Σάκη και Μαριαλένα η Καρολίνα

Ο Σάκης είπε πως καταλαβαίνει την ενόχληση αυτή κι έδειξε απολογητική διάθεση, αλλά εκεί η Νικολέτα του μίλησε και για τη σχέση του με τη Μαριαλένα. «Ξέρω τι συμβαίνει μεταξύ σας», του ανέφερε χαρακτηριστικά, με τον Σάκη εκείνη τη στιγμή να το διαψεύδει, αλλά να μην κρύβει και τα λατρεία του για τη Μαριαλένα, με αποκαλυπτικά πλάνα να έχουν προκύψει.

Survivor 4: Νέες «βόμβες» για τη σχέση Σάκη-Μαριαλένας - Άγνωστες πτυχές από τον χωρισμό και την επανασύνδεση

Νέες «βόμβες» πέφτουν για τον Σάκη Κατσούλη, τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τη σχέση τους, καθώς δεν αποκλείεται αυτή, μετά από τις δύσκολες στιγμές που είχαν περάσει στην Ελλάδα, να επανασυνδέονται στον Άγιο Δομίνικο.

Οι δύο παίκτες του Survivor πέρασαν... από κόσκινο στο «Happy Day», με την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή να αναλύει το τι έχει συμβεί μεταξύ τους, με γνωστές και άγνωστες πτυχές. Το ζευγάρι πέρασε ένα έντονο έρωτα, ζώντας στο σπίτι του Σάκη στο Περιστέρι και, πριν χωρίσει άσχημα, είχε δώσει πολλές ευκαιρίες στη σχέση του.

Survivor 4: Όλο το παρασκήνιο της σχέσης Σάκη-Μαριαλένας

Κανείς εκ των δύο, μάλιστα, δεν έχει σβήσει τα κοινά τους βίντεο στα social media, με τον Σάκη να κάνει αίτηση αμέσως μετά από τη Μαριαλένα για το ριάλιτι επιβίωσης. Στη μέση μπαίνει και ο Γιώργος Λιβάνης, αν και φαίνεται πως μάλλον... μετανιώνει την επικοινωνία στο παιχνίδι με τη Μαριαλένα, αποστασιοποιούμενος όλο και περισσότερο, βλέποντάς την να έχει έρθει κοντά με τον Σάκη.

Και μπορεί η μητέρα της Μαριαλένας να επιχειρεί να δικαιολογήσει τα πάντα, αλλά δε μοιάζει τα καταφέρνει σε απόλυτο βαθμό, με το άλλοτε ζευγάρι να δίνει διαρκώς αφορμές πως μετατρέπεται ξανά σε... νυν.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share