Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021

Survivor spoiler 07/04: Σάκης και Μαριαλένα κοιμούνται αγκαλιά και η μητέρα της επιμένει πως δεν τρέχει τίποτα μεταξύ τους!

Δεν το κρύβουν πλέον τα παιδιά!

7 Απριλίου 2021 09:45
Survivor spoiler 07/04: Σάκης και Μαριαλένα κοιμούνται αγκαλιά και η μητέρα της επιμένει πως δεν τρέχει τίποτα μεταξύ τους!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Μπορεί η μητέρα της Μαριαλένας να δήλωσε την Τρίτη σε τηλεοπτική εκπομπή πως δεν τρέχει τίποτα ανάμεσα στη κόρη της και τον Σάκη Κατσούλη, όμως τα δύο παιδιά πλέον δεν το κρύβουν! Νέο πλάνο που τους "καίει" τους έπιασε στα πράσα να κοιμούνται αγκαλιά και μάλιστα με τα χέρια τους ενωμένα!

"Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι", λέει μια παροιμία η οποία φέρεται να ταιριάζει "γάντι" στην υπόθεση της Μαριαλένας και του Σάκη! Μετά τα δύο άκρως ερωτικά πλάνα που σας παρουσιάσαμε χτες, σήμερα σας έχουμε ένα ακόμα που φουντώνει ακόμα περισσότερο της φήμες! Είναι μαζί Σάκης και Μαριαλένα; Νομίζω πλέον τα παιδιά το δείχνουν με κάθε τρόπο. Μπορεί να μην το παραδέχονται αλλά οι κινήσεις τους αυτό δείχνουν.

Survivor spoiler: Τι είχε δηλώσει χτες η μητέρα της Μαριαλένας;

Χτες η μητέρα της Μαριαλένας μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή τόνισε: "Ξέρω το παιδί μου καλύτερα από όλους. Με την παρουσία του Σάκη στο ριάλιτι πίστεψε περισσότερο στον εαυτό της. Ήταν 2 χρόνια ζευγάρι. Ξέρει ο ένας τα κουμπιά του άλλου. Τα δάκρυα της Μαριαλένας δεν είναι ερωτικού ενδιαφέροντος. Είμαι σίγουρη γι' αυτό. Όπως είδατε με την αλλαγή των ομάδων δάκρυσαν κι άλλοι παίκτες. Και θυμάστε επίσης πως όταν αποχώρησε ο Πάνος Καλίδης η Μαριαλένα είχε ξεσπάσει σε λυγμούς. Δεν υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ της Μαριαλένας και του Σάκη. Είμαι σίγουρη γι' αυτό, βάζω το χέρι μου στην φωτιά."

Ωστόσο φαίνεται πως η κόρη της είναι ερωτευμένη, πολύ ερωτευμένη και δεν μπορεί να το κρύψει πλέον! Δείτε χαρακτηριστικά το παρακάτω πλάνο στο Athensmagazine.gr και βγάλτε τα συμπεράσματα μόνοι σας!

Survivor spoiler 07/04: Σάκης και Μαριαλένα κοιμούνται αγκαλιά

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share