Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Φιλήθηκαν στο στόμα Σάκης - Μαραλένα; Το πλάνο τους καίει!

Τα παιδιά είναι μαζί και δεν το κρύβουν!

6 Απριλίου 2021 10:20
Survivor spoiler: Φιλήθηκαν στο στόμα Σάκης - Μαραλένα; Το πλάνο τους καίει!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Ένα πλάνο που "καίει" την Μαριαλένα και τον Σάκη έρχεται στο φως σχετικά με την σχέση των δύο παιδιών και πρώην ζευγαριού!

Σάκης και Μαριαλένα, Μαριαλένα και Σάκης έχουν έρθει πολύ κοντά. Πιο κοντά από ποτέ μετά τον... χωρισμό τους. Αν είχαν χωρίσει ποτέ στα αλήθεια βέβαια διότι με αυτά που βλέπουμε δύσκολα μπορούμε να το πιστέψουμε! Η αλήθεια είναι πως η Μαριαλένα δείχνει να είναι ερωτευμένη με τον Σάκη. Αυτό δεν κρύβεται εύκολα. Για δύο μέρες σερί, μετά την αλλαγή των ομάδων, η Μαριαλένα δεν έχει σταματήσει να κλαίει που την χώρισαν από τον Σάκη! Ο χωρισμός όμως ήταν μόνο αγωνιστικός. Γιατί εκτός αγωνιστικού χώρου τα παιδιά είναι αχώριστα.

Συγκεκριμένα στο επεισόδιο της Δευτέρας (05/04) είδαμε τον Σάκη και την Μαριαλένα να κάθονται μαζί στην καλύβα και κάποια στιγμή που η Μαριαλένα έσκυψε για να σηκωθεί φάνηκε να φιλάει στο στόμα τον Σάκη Κατσούλη! Και αυτό ήταν το δεύτερο πλάνο, γιατί και μετά το παιχνίδι είδαμε τα δύο παιδιά ιδιαίτερα κοντά σε ένα ερωτικό πλάνο.

Το βίντεο με το πλάνα έρχεται σε πολύ πολύ λίγο! Προς το παρόν δείτε την φωτογραφία από το βίντεο.

Φιλήθηκαν στο στόμα Σάκης - Μαραλένα

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Survivor 4: Απίθανη κίνηση του Σάκη - Αφιέρωσε τον πόντο του «στη Μαριαλένα μου»

Σε μια απίθανη κίνηση προχώρησε ο Σάκης Κατσούλης στο Survivor, αφού όταν πήρε έναν από τους ουκ ολίγους πόντους του στο αγώνισμα ασυλίας, τον αφιέρωσε στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, παρότι εκείνη είναι αντίπαλός του.

Οι δύο παίκτες δεν έχουν κρύψει τα συναισθήματα, που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, ειδικά από τη στιγμή που χωρίστηκαν με την ανακατανομή των ομάδων. Σάκης και Μαριαλένα είναι πια σε αντίθετα «στρατόπεδα», σε μια απόφαση που δεν τους βρήκε σύμφωνους και, μάλιστα, τους έφερε αγκαλιά δακρύζοντας.

Survivor 4: Η αφιέρωση του Σάκη στην... αντίπαλο Μαριαλένα

Στη διάρκεια του αγωνίσματος φαίνεται, ότι ο Σάκης συνέχισε να τη σκέφτεται. Κερδίζοντας τον πόντο με αντίπαλο τον Παύλο Γαλακτερό, γύρισε στην ομάδα και είπε τα εξής: «Να αφιερώσουμε τον πόντο και στη Μαριαλένα μου;». Οι υπόλοιποι δεν του αρνήθηκαν και φώναξαν το όνομα της Μαριαλένας, δίνοντάς της μεγάλη χαρά.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share