Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor 4: Ήρθαν... ακόμη πιο κοντά Σάκης και Μαριαλένα - Δάκρυσαν μαζί αγκαλιά μετά τον χωρισμό

Μια όμορφη στιγμή λίγο πριν πάει καθένας στην καλύβα του...

5 Απριλίου 2021 23:30
Survivor 4: Ήρθαν... ακόμη πιο κοντά Σάκης και Μαριαλένα - Δάκρυσαν μαζί αγκαλιά μετά τον χωρισμό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο χωρισμός του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη ήταν ίσως το πιο σημαντικό θέμα του έκτακτου συμβουλίου του Survivor, με την ανακατανομή των ομάδων να τους βρίσκει σε αντίθετες ομάδες και σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

Η Μαριαλένα δεν έκρυψε στο νέο επεισόδιο το πόσο άσχημα ένιωσε με αυτή την απόφαση της παραγωγής, αλλά και ο Σάκης δεν έκρυψε τα συναισθήματά του. Ο χωρισμός αυτός, όμως, φαίνεται πως έκανε ακόμη πιο δυνατή τη μεταξύ τους σχέση, με τον Σάκη να αγκαλιάζει τη Μαριαλένα.

Survivor 4: Σάκης και Μαριαλένα αγκαλιά μετά τον χωρισμό τους

Οι δυο τους έκλαιγαν μαζί αγκαλιά και μαζί, μάλιστα, ήρθε και ο Τριαντάφυλλος, ώστε να τους παρηγορήσει. Αμφότεροι, βέβαια, λίγο αργότερα είπαν στον Γιώργο Λιανό, ότι πρέπει να σεβαστούν την απόφαση της παραγωγής.

Survivor spoiler 05/04: Ήρθαν πολύ κοντά μετά τον... χωρισμό! Φήμες πως είναι ξανά ζευγάρι Σάκης και Μαριαλένα

Survivor spoiler: Ένα πολύ δύσκολο βράδυ πέρασαν Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη μετά την ανάμειξη των ομάδων και την δημιουργία δύο νέων!

Μετά την αλλαγή αυτή, τα δύο παιδιά δεν βρίσκονται στην ίδια ομάδα, όμως συνεχίζουν να βρίσκονται σε κοινή παραλία. Η Μαριαλένα δεν μπορούσε με τίποτα να συνέλθει από το σοκ! Όπως θα την δούμε να λέει στο σημερινό επεισόδιο, είναι η δεύτερη φορά που η παραγωγή την φέρνει σε τέτοια δύσκολη θέση! Αρχικά ήταν η είσοδος του Σάκη στο Survivor που την σόκαρε και έπρεπε να το διαχειριστεί και στη συνέχεια ο χωρισμός της με τον Σάκη, πάνω που είχε δεθεί ξανά μαζί του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τα δύο παιδιά έχουν έρθει πολύ κοντά και όχι μόνο στο φιλικό κομμάτι. Και οι εξελίξεις αυτές τους έφεραν ακόμα πιο κοντά! Η νύχτα που ακολούθησε των αλλαγών ήταν δύσκολα αλλά και συνάμα αρκετά... ερωτική για τα δύο παιδιά!

Survivor spoiler 05/04: Ήρθαν πολύ κοντά μετά τον... χωρισμό! Φήμες πως είναι ξανά ζευγάρι Σάκης και Μαριαλένα

Survivor spoiler: Τι συνέβη το βράδυ ανάμεσα σε Σάκη και Μαριαλένα;

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως το επεισόδιο που είδαμε χτες (04/04) ήταν γυρισμένο πριν 4 μέρες και περίπου Τρίτη με Τετάρτη. Τότε έγινε η ανακοίνωση πως θα φτιαχτούν από την αρχή οι ομάδες και μια μέρα μετά έγιναν τα γυρίσματα του συμβουλίου. Το τέλος του βρήκε Σάκη και Μαριαλένα σε διαφορετικές ομάδες! Η κοπέλα λύγισε πριν βγουν από το συμβούλιο και έβαλε τα κλάματα, κάτι που είδαμε και στο επεισόδιο.

Μόλις αποχώρησαν όμως οι ομάδες ο Σάκης πήρε αγκαλιά την Μαριαλένα πριν μπουν στα βανάκια. Ξεχωριστά όμως πλέον βανάκια, αφού άλλο έχει η κόκκινη ομάδα και άλλο η μπλε! Λίγα λεπτά μετά οι παίκτες των δύο ομάδων έφτασαν στην κοινή τους παραλία. Εκεί ο Σάκης, πριν καν μαζέψει τα πράγματά του από την παλιά του καλύβα για να τα πάει στη νέα (αφού ήταν αυτό που άλλαξε ομάδα) έπιασε την Μαριαλένα από το χέρι και κρύφτηκαν στο δάσος για περισσότερο από μια ώρα. Τα παιδιά φαίνεται να ήρθαν τόσο κοντά που η επανασύνδεση για το πρώην ζευγάρι πρέπει να θεωρείται δεδομένη... Περισσότερα θα καταλάβουμε και στο επεισόδιο της Δευτέρας...

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share