Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022

Survivor 4: «Ξέσπασε» στην πρώτη της ανάρτηση η Μαριάνθη - «Αρνήθηκα να τους υποταχθώ»

Αρκετά τα «καρφιά» της για ακόμη μια φορά

7 Απριλίου 2021 20:13
Survivor 4: «Ξέσπασε» στην πρώτη της ανάρτηση η Μαριάνθη - «Αρνήθηκα να τους υποταχθώ»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Ξέσπασε» η Μαριάνθη Κάσδαγλη στην πρώτη της ανάρτηση, μετά την αποχώρηση από το Survivor, με την πρώην παίκτρια της κόκκινης ομάδας να αναφέρεται σε όσα έγιναν στη διάρκεια παραμονής στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η Μαριάνθη, που μόλις γύρισε στην χώρα, έκανε λόγο για αρχηγούς και ηγέτες, όπου ποτέ της δεν υποτάχθηκε, με αποτέλεσμα να βγαίνει στον τάκο κάθε φορά. Παράλληλα, επεσήμανε πως το μόνο που την ένοιαζε, ήταν να παίζει στα αγωνίσματα, ενώ χάρηκε για τη συμμετοχή της.

Survivor 4: Η πρώτη ανάρτηση της Μαριάνθης μετά την αποχώρηση

«Ήθελα και με ενδιέφερε μονάχα να αγωνίζομαι στους στίβους μάχης και να νικάμε καθώς και η επιβίωση με την ομάδα μου στο νησί. Για εμένα αυτό ήταν η εμπειρία. Δεν αποσκοπούσα στη δημοσιότητα και να πετύχω κάτι, διότι νιώθω αρκετά πετυχημένη στην έξω ζωή μου. Μέσα μου αρνιόμουν και με τα δύσκολα βιώματα που έχω σαν άνθρωπος να επιτρέψω στον εαυτό μου να ακολουθήσει και να υποταχθεί σε αρχηγούς ή ηγέτες.

Ήξερα...ήξερα ότι αυτό θα με βγάζει στο -ντάκο- κάθε φορά, όπως και γινόταν για λόγους άτοπους και άστοχους.

Όμως, δεν ήθελα να ακολουθήσω κάποιον ή να παριστάνω δήθεν φιλίες και συμπάθειες, έτσι ώστε να παρατείνω την παραμονή μου στο παιχνίδι, να χάσω τον εαυτό μου και να αλλοιωθούν στοιχεία του χαρακτήρα μου.Κάθε μου κίνηση την σκεφτόμουν καλά, διότι στο πίσω μέρος του μυαλού μου ήθελα να προστατέψω και να μην βλάψω, έμμεσα, δυο πράγματα, την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ μου και το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ που κάνω, που είναι ένας δύσκολος χώρος.

Χαίρομαι για την απόφαση που πήρα να συμμετάσχω στο παιχνίδι,Ήταν με διαφορά η πιο όμορφη εμπειρία ζωής, ένα ακόμα σχολείο για εμένα!!!Μακάρι να είχα ένα μαγικό κουμπί και με ένα πάτημά του, να μπορούσα να επιστρέψω στο νησί! Θα κρατήσω μονάχα τις όμορφες εμπειρίες και ας νικήσει ο καλύτερος.

Τέλος, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για όλη αυτή τη στήριξη και τα μηνύματά σας, με κάνετε να νιώθω μοναδική! Εύχομαι να είστε πάντα όλοι καλά!».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share