Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor 4: «Ο Λιβάνης μετάνιωσε για το μήνυμα που έστειλε στη Μαριαλένα!» (Video)

Η αποκάλυψη του Ευτυχείτε

7 Απριλίου 2021 16:08
Survivor 4: «Ο Λιβάνης μετάνιωσε για το μήνυμα που έστειλε στη Μαριαλένα!» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Το πρωί της Τετάρτης, η εκπομπή Ευτυχείτε προχώρησε σε μία αποκάλυψη που αφορά τη σχέση του Γιώργου Λιβάνη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με την Έλενα Πολυκάρπου να ξεκαθαρίζει πως σύμφωνα με πληροφορίες της, ο τραγουδιστής έχει μετανιώσει για το μήνυμα που της έστειλε στο έπαθλο επικοινωνίας.

Αφορμή για την αποκάλυψη αυτή έγινε η αντίδραση του Πάνου Καλίδη όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της Μαριαλένας και του Γιώργου Λιβάνη. Ο πρώην παίκτης του Survivor 4 βρέθηκε σε αμηχανία και τόνισε πως θα τα πει όλα κάποια άλλη στιγμή, αν και έχει ήδη μιλήσει μία φορά για αυτή τη σχέση.

Αμέσως μετά το τέλος του βίντεο, η Έλενα Πολυκάρπου μίλησε για το μήνυμα του Λιβάνη στο έπαθλο επικοινωνίας ενώ την συζήτηση έληξε η Κατερίνα Καινούργιου λέγοντας: «Παιδιά, ο Λιβάνης δεν φταίει πουθενά…».

Η αποκάλυψη για τον Γιώργο Λιβάνη και τη Μαριαλένα του Survivor 4

Survivor spoiler : Φίλος της Μαριαλένας και του Σάκη αποκαλύπτει για πρώτη φορά την αλήθεια - Τι έγινε στα κάστινγκ

Φήμες που φουντώνουν μέρα με την μέρα, λόγω συγκεκριμένων πλάνων που έχουν κυκλοφορήσει, θέλουν την Μαριαλένα και τον Σάκη να είναι ξανά μαζί!

Για πρώτη φορά φίλος των δυο παιδιών που βρέθηκε μαζί τους στα κάστινγκ για το Survivor, αποκαλύπτει τους διαλόγους τους με την παραγωγή και ουσιαστικά αναφέρει πως όλα είναι σκηνοθετημένα!

Ο Σωτήρης Λαμαϊ, μάλιστα, κατάφερε να εξοργίσει την Κατερίνα Καινούργιου με μια συγκεκριμένη ατάκα που χρησιμοποίησε! Διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share