Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: «Δεν ξέρω αν ο Γιώργος Λιβάνης θα περιμένει την Μαριαλένα...» - Κόλαφος ο Πάνος Καλίδης (Video)

Όλα όσα είπε για Τριαντάφυλλο, Κόρο, Άννα Μαρία Βέλλη, Τζέιμς και Μπάρτζη

4 Απριλίου 2021 19:58
Survivor 4: «Δεν ξέρω αν ο Γιώργος Λιβάνης θα περιμένει την Μαριαλένα...» - Κόλαφος ο Πάνος Καλίδης (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Στο Σου Κου Family βρέθηκε καλεσμένος ο Πάνος Καλίδης κι αναφέρθηκε στην εμπειρία του από το Survivor αλλά και το πως διαμορφώθηκαν οι σχέσεις της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, του Τζέιμς Καφετζή και του Σάκη Κατσούλη μετά τον καβγά τους. Παράλληλα, η Σοφία Μαργαρίτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Dot, όπου μίλησε για την προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα, για το διαζύγιο με τον πρώην σύζυγό της.

Όμως όταν η συζήτηση έφτασε στον Γιώργο Λιβάνη, τον οποίο γνωρίζει, και την σχέση του με την Μαριαλένα, ο ίδιος φάνηκε να δυσκολεύεται στις απαντήσεις του και να είναι πολύ φειδωλός.

Οι δηλώσεις του Πάνου Καλίδη για την σχέση Γιώργου Λιβάνη και Μαριαλένας

«Δεν ξέρω αν ο Γιώργος Λιβάνης θα περιμένει την Μαριαλένα… Εξαρτάται από το πόσο δυνατή θα είναι η σχέση, δεν μπορώ να το ξέρω αυτό. Τον Γιώργο τον ξέρω επειδή είναι συνεργάτης της συζύγου μου κι από τα social media. Μιλάμε για την δουλειά μας. Ε, δεν ξέρω.. Δεν ξέρω τόσο προσωπικά πράγματα. Δεν ξεκινήσαμε να συζητήσουμε κάτι τέτοιο. Μέχρι που ήμουν μέσα, εγώ ήξερα ότι η Μαριαλένα έχει κάτι σοβαρό έξω. Αυτό ήξερα και θα το σεβαστώ.»

Παράλληλα, ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης της Μπλε ομάδας μίλησε για τον Τριαντάφυλλο, την Κόρο, Άννα Μαρία Βέλλη και Μπάρτζη αλλά και για τους χαρακτήρες των παικτών της μπλε ομάδας ενώ δήλωσε πως πλέον υποστηρίζει τους Κόκκινους.

Οι δηλώσεις του Πάνου Καλίδη

«Τον συμπαθώ πολύ τον Τριαντάφυλλο έχει αδικηθεί, τα παιδιά μέσα δεν του φέρονται όπως πρέπει. Η δική μου άποψη είναι πως όταν έχεις απαιτήσεις από κάποιον άνθρωπο, πρέπει να ανάλογα με τον άνθρωπο που έχεις απέναντι σου.

Και εγώ και ο Τριαντάφυλλος είμαστε πάνω από 40 χρονών δεν μπορούν να έχουν τις ίδιες απαιτήσεις… Όταν είδα αυτό που έκανε ο Παπαδόπουλος στον Παππά, είπα όχι εκεί στην καλύβα αυτή την φτιάξαμε εγώ ο Τριαντάφυλλος, ο Παππάς και ο Αρναούτης. Ο Τριαντάφυλλος βγάζει τον εαυτούλη του και αυτό δεν αρέσει σε όλους…

Δεν φαίνονται όλα μέσα στις λίγες ώρες που προβάλλονται, όσο ήμουν μέσα η Ελευθερία ήταν σε ευαίσθητη έκλαιγε μου έλεγε τα παράπονά της… Όλοι οι χαρακτήρες κάνουν εκρήξεις σε υπερβολή σε σχέση με αυτό που θα έκαναν αν ήταν έξω. Όταν χάνεις το παιχνίδι φτάνεις και σε σημείο να βρίζεις, εγώ έχασα έπαθλο επικοινωνίας που έβρισα, έβρισα τόσο που είπα παιδιά δεν είμαι αυτός που είμαι έξω».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share