Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor 4: Το εντυπωσιακό σπίτι του Ηλία Μπόγδανου (photos)

Θα «μείνετε» με το στόμα ανοιχτό!

2 Απριλίου 2021 21:35
Survivor 4: Το εντυπωσιακό σπίτι του Ηλία Μπόγδανου (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι, ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης. Είναι καλός αγωνιστικά και στα στατιστικά διατηρεί πάρα πολύ καλή θέση καθώς βρίσκεται στην έως τώρα χρυσή πεντάδα. Ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες πιάστηκε στα χέρια με τον Τριαντάφυλλο πίσω από τις κάμερες!

Στα social media και κυρίως στο Instagram, ο τραγουδιστής πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης ήταν καθημερινός χρήστης. Μάλιστα, πολλές φορές μας είχε δείξει και διάφορες γωνιές του σπιτιού του.

Το σπίτι του Ηλία Μπόγδανου ξεχωρίζει για την μοντέρνα αισθητική του, τις ξύλινες αποχρώσεις και τα υπέροχα έργα Τέχνης, κάτι που επισημαίνουν και οι followers στα σχόλια που κάνουν κάτω από τις αναρτήσεις του. Το σαλόνι με το τζάκι είναι απίστευτο, ενώ πολύ εντυπωσιακή είναι και η κουζίνα του.

Το σπίτι του Ηλία Μπόγδανου

Το εντυπωσιακό σπίτι του Ηλία Μπόγδανου

Το σπίτι του Ηλία Μπόγδανου

Survivor 4: «Δεν ξέραμε ότι ο Ηλίας πάει στο Survivor και το μάθαμε όταν...»

Την άποψή της για τη συμμετοχή του Ηλία Μπόγδανου στο Survivor εξέφρασε η μπάντα του, Inco, μιλώντας στο «Happy Day».

Οι φίλοι του αποκάλυψαν μεταξύ των άλλων πως ο Ηλίας, που έχει και τις κόντρες του τελευταία, τους ανακοίνωσε πως φεύγει για τον Άγιο Δομίνικο 12 ώρες πριν την πτήση του.

Ηλίας Μπόγδανος μπάντα Survivor

Survivor 4: Το σχόλιο των Inco για τον Ηλία

Η μπάντα είπε χαρακτηριστικά: «Συνέχεια παρακολουθούμε τον Ηλία στο Survivor. Γνωριζόμαστε εδώ και 15 χρόνια και τα τελευταία 6 χρόνια είμαστε συγκρότημα. Ο Ηλίας το ξεκίνησε. Ο Ηλίας είναι ο rock star, ο νούμερο ένα entertainer. Θα τραγουδήσει και θα βουτήξει στο κενό. Το κάνει σε κάθε live.

Δεν το ξέραμε ότι θα μπει στο Survivor. Το μάθαμε περίπου 12 ώρες πριν να φύγει σε ένα group chat που έχουμε. Μας έστειλε ότι “παιδιά σήμερα πήγα και έκανα εξετάσεις και πετάω σε 7 ώρες”. Ήταν κάτι που και ο ίδιος δεν είχε συνειδητοποιήσει πριν γίνει. Αντικειμενικά είναι ο καλύτερος.

Το φαγητό δεν θα τον ενοχλήσει. Ο Ηλίας επειδή ασχολείται με τη γυμναστική και πριν να πάει στο Survivor φακόρυζο έτρωγε και πριν. Τον βλέπουμε για νικητή. Τον βλέπουμε άνετα στον τελικό», κατέληξαν.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share