Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Άγριος τσακωμός Ηλία και Τριαντάφυλλου - «Άντε γεια κι εσύ ρε - Πέφτω 30 επίπεδα πιο κάτω»

Ο επόμενος... στόχος του «Ντάφυ» είναι ξεκάθαρος

30 Μαρτίου 2021 22:35
Survivor 4: Άγριος τσακωμός Ηλία και Τριαντάφυλλου - «Άντε γεια κι εσύ ρε - Πέφτω 30 επίπεδα πιο κάτω»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας άγριος τσακωμός σημειώθηκε μεταξύ του Ηλία Μπόγδανου και του Τριαντάφυλλου στο Survivor, με τους δύο παίκτες να βρίσκονται για ακόμη μια φορά σε κόντρα σχετικά με τη συμβίωση στην παραλία και τις στρατηγικές, που καθένας ακολουθεί.

Όλα άρχισαν, όταν ο Παύλος Γαλακτερός και η Νικολέτα Μαυρίδη είπαν στον «Ντάφυ», ότι τόσο για αγωνιστικούς λόγους όσο και για λόγους συμβίωσης, έπρεπε να τεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση και είναι ανάγκη να φύγει από το νησί. Σε εκείνο το σημείο, ο Ηλίας παρενέβη, μιλώντας για το περιστατικό του καβγά με τον Αλέξη και τον Κώστα για την τουρκική τουαλέτα.

Survivor 4: Ο καβγάς του Ηλία με τον Τριαντάφυλλο

«Νιώθω ότι πέφτω 30 επίπεδα πιο κάτω με αυτό τον άνθρωπο. Ακολουθεί όλες αυτές τις στρατηγικές, επειδή νομίζει πως με τόσα χρόνια στην νύχτα, τον στηρίζουν η Ελλάδα και η Κύπρος και πιάνει μεμονωμένα παίκτες, ώστε να έρθουν στο πλευρό του και να πάνε μακριά», είπε ο Ηλίας, με τον Τριαντάφυλλο να του λέει «άντε γεια κι εσύ ρε ύπουλε άνθρωπε».

Survivor 4: Επίθεση Τριαντάφυλλου και Αλέξη στον Ηλία - «Πας και κάνεις τον Spiderman σαν 5χρονο»

Σε επίθεση προς τον Ηλία Μπόγδανο προχώρησαν ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης Παππάς στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor, με τους δύο να του κάνουν... έλεγχο για τον τρόπο, με τον οποίο πανηγυρίζει, αντικρούοντας έτσι τη δική του άποψη για όσα έγιναν στο προηγούμενο αγώνισμα επάθλου.

Όταν ο Γιώργος Λιανός έδωσε το λόγο στον Ηλία, εκείνος ανέφερε το τι έγινε σχετικά με τις κατηγορίες της μπλε ομάδας για τις οδηγίες της κλίκας στην κόκκινη. Ο «Ντάφυ» δεν τον άφησε να ολοκληρώσει και άμεσα επενέβη μαζί με τον Αλέξη, τονίζοντας πως τα γεγονότα δε συνέβησαν με τον τρόπο, που τα εξηγούσε.

Survivor 4: Η επίθεση «Ντάφυ» και Αλέξη στον Ηλία

Σε εκείνο το σημείο, ο Αλέξης, σε συνέχεια της υποστήριξης του... αδελφού του, είπε πως ο πανηγυρισμός του σαν του Spiderman, είναι «σαν πανηγυρισμός 5χρονου». Παράλληλα, πρόσθεσε πως «δεν ξέρω αν θα βρεις κοινό να ταυτιστεί μαζί σου».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share