Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Πανικός στην παραλία - Αλέξης, «Ντάφυ» και Κώστας πήγαν να πλακωθούν από τα πρώτα πέντε λεπτά

Τους χώρισε ο Σάκης γλιτώνοντας τα χειρότερα!

29 Μαρτίου 2021 22:45
Survivor 4: Πανικός στην παραλία - Αλέξης, «Ντάφυ» και Κώστας πήγαν να πλακωθούν από τα πρώτα πέντε λεπτά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πανικός επικράτησε στην παραλία των «Κόκκινων» λίγα μόνο λεπτά μετά την ένωση των δύο ομάδων και τη μετακόμιση των «Μπλε», αφού ο Αλέξης και ο Τριαντάφυλλος κόντεψαν να έρθουν στα χέρια με τον Κώστα, προκαλώντας χάος στο Survivor.

Όλα άρχισαν, όταν ο ηθοποιός ενοχλήθηκε από την κίνηση του ζαχαροπλάστη να φτιάξει μια τουρκική τουαλέτα στο σημείο, όπου κοιμόταν μαζί με τον Τριαντάφυλλο στην εποχή των Διασήμων. Ο Αλέξης ήταν έξαλλος με τον αντίπαλό του και δεν το έκρυψε, χρησιμοποιώντας «βαριές» εκφράσεις εναντίον του, έχοντας και τη συμπαράσταση του «Ντάφυ».

Survivor 4: Φοβερός καβγάς Αλέξη και Τριαντάφυλλου με Κώστα - Τους χώρισε ο Σάκης

Ο Κώστας επέμενε, ότι έκανε αυτή την κίνηση χιουμοριστικά, αλλά ο Αλέξης δεν ήθελε να τον ακούσει. Μετά τις αναφορές του στον Πόντο και στο λόγο, που ήταν άσχημη και για τον ίδιο του αντίπαλό του, λόγω της καταγωγής του, ο «μπλε» παίκτης κόντεψε να έρθει στα χέρια μαζί του.

Μέσα στο σκηνικό κόντεψε να... χωθεί και ο Τριαντάφυλλος, αλλά σε εκείνο το σημείο ο Σάκης Κατσούλης τους χώρισε. Οι τρεις τους, βέβαια, συνέχισαν τη λογομαχία, λέγοντας πως ο Κώστας τελείωσε από το παιχνίδι και καλώντας το κοινό να τον διώξει. Από την πλευρά του, ο τελευταίος θεώρησε το σκηνικό στημένο, ώστε να στοχοποιηθεί από τους δύο παίκτες.

Survivor 4: Επίθεση Τριαντάφυλλου σε Ηλία - «Τι να το κάνω που είσαι καλός παίκτης ρε φίλε;»

Σε επίθεση εναντίον του Ηλία Μπόγδανου προχώρησε στο Survivor ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος «κατακεραύνωσε» το συμπαίκτη του λόγω της συμπεριφοράς του σε ένα περιστατικό, όπου ο τραγουδιστής συμμετείχε.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Αλέξης έγινε έξαλλος με την κίνηση του Κώστα να φτιάξει τουρκική τουαλέτα στο σημείο, όπου κοιμόταν μαζί με τον «Ντάφυ» στην εποχή, όπου ήταν συμπαίκτες στους Διάσημους. Ο Ηλίας αντέδρασε διαφορετικά σε αυτό τον καβγά, καθώς άρχισε να γελά και να σχολιάζει το «ξεκατίνιασμα».

Survivor 4: Τα νεύρα του Τριαντάφυλλου με τον Ηλία

Το γεγονός αυτό νευρίασε τον Τριαντάφυλλο, που έριξε τα «πυρά» του στον Ηλία. «Τι να το κάνω ρε φίλε που είσαι καλός παίκτης, αν παίρνεις ποπ κορν, μαζεύεις την παρέα και γελάτε;», ήταν μια χαρακτηριστική του φράση, που έδειξε την ενόχλησή του.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share