Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Τέλος εποχής αμέσως μετά το Πάσχα!

Η μεγάλο απόφαση πάρθηκε!

2 Απριλίου 2021 20:32
Survivor spoiler: Τέλος εποχής αμέσως μετά το Πάσχα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Δεν πρόλαβε να προβληθεί το επεισόδιο της ένωσης των δύο ομάδων στο Survivor και ήδη η παραγωγή βάζει μπροστά την τελευταία αλλαγή στο παιχνίδι που θα οδηγήσει στην ανάδειξη του ενός και μοναδικού νικητή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου για το «Ευτυχείτε» του OPEN, αμέσως μετά το Πάσχα, «τελειώνουν» Κόκκινοι και Μπλε και το παιχνίδι γίνεται ατομικό. Όπως ειπώθηκε, όταν θα έχουν μείνει μόλις 10 παίκτες, θα μπούμε στην τελική ευθεία για το φινάλε.

Πότε θα γίνει αυτό; Μεταξύ 9 και 16 Μαΐου. Μάλιστα, μέσα στο Πάσχα δεν θα υπάρξουν καν αποχωρήσεις παικτών προκειμένου να παιχνίδι να «τραβήξει» όσο το δυνατόν περισσότερο.

Οι πρώτες ζυμώσεις, πάντως, λόγω παράτασης του παιχνιδιού, αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Survivor Spoiler: «Μπουρλότο» – Ποιον θα «χτυπήσει» μετά η κλίκα των «κόκκινων»

Survivor spoiler: Η Μαριάνθη αποτελεί εδώ και δύο ημέρες παρελθόν από τις παραλίες του Αγίου Δομίνικου. Μετά από 4 ψηφοφορίες, το τηλεοπτικό κοινό δεν την στήριξε αυτή τη φορά κι έτσι αποχώρησε από την «κόκκινη» ομάδα, αφήνοντας μόνο και έρημο τον αγαπημένο του κοινού, Ντάφυ.

Το ένα «μαύρο» πρόβατο των «κόκκινων» έφυγε, το άλλο παραμένει και θα είναι standart ο πρώτος στόχος σε κάθε χαμένη ασυλία, αν δεν κάνει την έκπληξη ο Ντάφυ και κερδίσει την ατομική. Εκεί θα επικρατήσει ΧΑΟΣ!

Μέχρι εδώ καλά, με την ιστορία να επαναλαμβάνεται.

Survivor Spoiler: «Μπουρλότο»

Όμως, τα πράγματα μετά τη φυγή της Μαριάνθης αρχίζουν να περιπλέκονται, με τους ίδιους τους «κόκκινους» να τα έχουν κάνει… μαντάρα με τις δηλώσεις τους, οι οποίες και αναμένεται να τους εκθέσουν.

Θα σας εξηγήσουμε τι εννοούμε.

Ο Παύλος έδωσε την Ελένη Χαμπέρη ως τρίτη υποψήφια για αποχώρηση, υποστηρίζοντας πως αν και είναι κολλητή του, προέχει το καλό της «κόκκινης» ομάδας. Όπως είπε, δεν θέλησε να δώσει τον ζαχαροπλάστη Κώστα Παπαδόπουλο γιατί είναι πιο σταθερός παίκτης και έχει να δώσει πολλά ακόμα αγωνιστικά, ενώ η Ελένη δεν έχει τόσο σταθερή απόδοση.

Ο ζαχαροπλάστης έκπληκτος τον ευχαρίστησε γι΄αυτήν την κίνηση του, με τους υπόλοιπους να συμφωνούν με την επιλογή του Γαλακτερού να ψηφίσει αγωνιστικά.

Όμως τι θα γίνει αν οι «κόκκινοι» αυτή την εβδομάδα χάσουν και τις δύο ασυλίες και πρέπει να βγάλουν τρεις υποψήφιους; Ποιοι θα βγουν στη σέντρα; Θα υπολογίσουν το αγωνιστικό κομμάτι ή αυτό χάθηκε μαζί με την αποχώρηση της Μαριάνθης;

Με βάση τα στατιστικά των παικτών ο δεύτερος υποψήφιος θα πρέπει να είναι ο Παύλος Γαλακτερός, ο οποίος έχει ελάχιστες νίκες και τρίτος ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος τον τελευταίο καιρό δεν τα καταφέρνει και πολύ καλά.

Survivor Spoiler

Άρα, βγάζοντας έξω το κομμάτι της ατομικής ασυλίας, οι δύο αυτοί παίκτες, μαζί με τον Τριαντάφυλλο είναι και οι πιο αδύναμοι.

Αυτό που περιμένουμε να δούμε είναι αν πρυτανεύσει η λογική ή θα επικρατήσει η κλίκα Κόρομι, Καρολίνας, Ασημακόπουλου, Μπόγδανου και ο ένας εκ των δύο υποψηφίων είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος, που δεν είναι βαθιά μέσα στην κλίκα.

Πώς θα δικαιολογήσουν οι κόκκινοι την υποψηφιότητα του ζαχαροπλάστη, ο οποίος αυτή την εβδομάδα ήταν δυνατός αγωνιστικά; Και πώς θα αντιδράσει ο Παπαδόπουλος, που αντιδρά όταν νιώθει αδικημένος. Υπάρχει πιθανότητα να πάει στην… μονάδα του Τριαντάφυλλου;

Για να μην μιλήσουμε για τον Γαλακτερό, την Νικολέττα και την Χαμπέρη που θα τους φάνε… βράδυ τις επόμενες εβδομάδες.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share