Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 30/03, part.2: Αυτόν τον παίκτη δίνει υποψήφιο ο Παύλος Γαλακτερός!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

30 Μαρτίου 2021 14:52
Survivor spoiler 30/03, part.2: Αυτόν τον παίκτη δίνει υποψήφιο ο Παύλος Γαλακτερός!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Αγώνας δεύτερης ασυλίας σήμερα (30/03) και το Athensmagazine.gr σας έχει ήδη τους υποψηφίους προς αποχώρηση!

Στο χθεσινό (29/03) επεισόδιο είδαμε τους κόκκινους να χάνουν την ασυλία, τον Παύλο Γαλακτερό να κερδίζει την ατομική ασυλία και τον Τριαντάφυλλο να βγαίνει πανηγυρικά ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, κάτι που περίμενε όλη η Ελλάδα και όλη η Κύπρος, όπως λέει και ο ίδιος!

Κάπου εδώ να αναφέρουμε πως χτες πέσαμε έξω στην πρόβλεψη για τον παίκτη που κερδίζει την ατομική ασυλία από δικό μας λάθος, καθώς δεν μπήκαμε στην διαδικασία το απόγευμα να επιβεβαιώσουμε την αρχική πληροφορία που είχαμε από το πρωί ότι την κερδίζει ο Κόρο! Βλέπετε η αρχικά μας πληροφορία επιβεβαιώθηκε και από τις πρωινές εκπομπές (που κατά τα άλλα έχουν δεχτεί εξώδικα για να μην κάνουν spoils) με αποτέλεσμα να μην μπούμε στην διαδικασία το απόγευμα να το επιβεβαιώσουμε! Ήταν λάθος μας και ζητάμε συγνώμη!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Survivor spoiler 30/03

Σήμερα όμως είναι μια άλλη μέρα! Οι κόκκινοι καίγονται για τη νίκη, όπως καιγόταν και χτες ο κ@λος του Τζέιμς που είπε χαρακτηριστικά! Μετά την υποψηφιότητα του Τριαντάφυλλου δεν τους παίρνει να χάσουν γιατί αν γίνει αυτό θα πρέπει να δώσουν έναν ακόμα παίκτη για αποχώρηση και οι κόκκινοι υποψήφιοι να είναι τρεις! Θα τα καταφέρουν ωστόσο;

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (30/03) την δεύτερη ασυλία!

Κόκκινοι και μπλε μπαίνουν στον στίβο μάχης για την δεύτερη ασυλία με μοναδικό σκοπό τη νίκη! Τουλάχιστον οι κόκκινοι γιατί οι μπλε δεν παίρνουμε και όρκο πως θα "σφαχτούν" για τη νίκη! Ωστόσο θα τα καταφέρουν! Νικητές είναι και σήμερα οι μπλε, οπότε οι υποψήφιοι είναι όλοι από την κόκκινη ομάδα!

Survivor spoiler 30/03 υποψήφιοι

Εκτός από τον Τριαντάφυλλο που δόθηκε χτες από την κάλπη, σήμερα με την ίδια διαδικασία θα δοθεί και η Μαριάνθη ενώ ο Παύλος Γαλακτερός, που κέρδισε την ατομική ασυλία θα δώσει την Ελένη Χαμπέρη!

Survivor spoiler 30/03, part.2: Αυτός τον παίκτη δίνει υποψήφιο ο Παύλος Γαλακτερός, μαζί με Ντάφυ και Μαριάνθη!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share