Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Ακόμη μια φορά σε δύσκολη θέση - Υποψήφιος προς αποχώρηση ο Τριαντάφυλλος

Τον έβγαλε ξανά στον τάκο η κόκκινη ομάδα

30 Μαρτίου 2021 01:21
Survivor 4: Ακόμη μια φορά σε δύσκολη θέση - Υποψήφιος προς αποχώρηση ο Τριαντάφυλλος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τριαντάφυλλος βρίσκεται για ακόμη μια φορά σε δύσκολη θέση στο Survivor, καθώς τεθηκε εκ νέου στην κρίση του κοινού ως ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την κόκκινη ομάδα.

Ο γνωστός τραγουδιστής για ακόμη μια φορά ξεχώρισε στο ριάλιτι επιβίωσης, με το επεισόδιο να σημαδεύεται από τη θέλησή του να αγωνιστεί, πραγματοποιώντας ένα επικό «ζέσταμα». Οι συμπαίκτες του, πάντως, δε συγκινήθηκαν ιδιαίτερα και τον ψήφισαν.

Survivor 4: Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ο Τριαντάφυλλος

Με οκτώ ψήφους έναντι μίας του Ηλία και άλλης μίας του «Κόρο», ο «Ντάφυ» βγήκε... στον τάκο ξανά, πληρώνοντας την αγωνιστική του αδυναμία και τις εντάσεις στην παραλία, όπως εκείνη με τον Αλέξη Παππά και Κώστα Παπαδόπουλο.

Survivor 4: «Όταν στέλνεις 6 και βλέπεις αστυνομικό να εμφανίζεται»

Το επεισόδιο του Survivor για τη Δευτέρα (29/3) είχε πολλά περιστατικά, που προσφέρονταν για σχολιασμό, με το κοινό φυσικά να αποθεώνει μέσω του Twitter το έπος της προθέρμανσης του Τριαντάφυλλου, που τελικά αγωνίστηκε.

Survivor 4: Η... χαρά του Twitter το επεισόδιο με αποκορύφωμα το «ζέσταμα» του Τριαντάφυλλο

Οι... μεγαλογιατροί είπαν στη διάγνωσή τους, ότι ο «Ντάφυ» είχε δισκοκήλη και ήταν στο χέρι του το αν θα αγωνιζόταν άμεσα, καθώς σε τρεις μέρες θα ήταν απολύτως υγιής και έτοιμος να παίξει. Ο τραγουδιστής, μάλιστα, με ένα επικό «ζέσταμα» αποφάσισε να παίξει και ήταν φυσικό η κίνησή του αυτή να προκαλέσει... δάκρυα.

Αρκετοί, φυσικά, αναφέρθηκαν και στους καβγάδες που σημειώθηκαν, όπως αυτός του Αλέξη με τον Κώστα για την τουρκική τουαλέτα, του Τζέιμς που έβγαλε στη σέντρα την μπλε ομάδα, ή την κόντρα του Ηλία με τον Τριαντάφυλλο, αποθεώνοντας κατά κύριο λόγο το Ροδίτη και τον Μπόγδανο.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share