Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor - Μητέρα Καρολίνας: "Έχει βγάλει πανεπιστήμιο με άριστα! Δεν ισχύει η λέξη των τεσσάρων γραμμάτων"

"Δεν θα καθόταν να ασχοληθεί καν με την Μαριάνθη, δεν της αρέσουν οι ίντριγκες"

1 Απριλίου 2021 11:33
Survivor - Μητέρα Καρολίνας:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Χαμός έχει προκληθεί από το χθεσινό επεισόδιο! Μετά την αποκάλυψη της Χριστίνας πως η Καρολίνα έβρισε πολύ άσχημα την Μαριάνθη η μητέρα της παρενέβη στην εκπομπή Ευτυχείτε για να σχολιάσει το περιστατικό.

Εκτός από το γεγονός αυτό εννοείται πως σχολιάσει και την παραμονή του Τριαντάφυλλου στο παιχνίδι.

Ο σχολιασμός της μητέρας της Καρολίνας για όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor

"Αυτό που θέλω να πω είναι ότι νομίζω πως η λέξη των τεσσάρων γραμμάτων που ανακοινώθηκε είναι μια υπόθεση τύπου κρεμάλα από την Σούλα Γκλάμορους. Νομίζω ότι η Καρολίνα σε όλο το πρόγραμμα, σε όλο το Survivor έχει αποδείξει ποιος είναι ο αθλητικός της χαρακτήρας κι από την άλλη έχει αποδείξει και η Χριστίνα τι είναι, όχι ότι την κρίνω είναι ασύγκριτα τα μεγέθη.

Αυτός είναι ένας ισχυρισμός της Χριστίνας γιατί όταν ρώτησε η Καρολίνα την μπλε ομάδα αν ισχύει αυτό απάντησε η Μαριαλένα ότι εγώ δεν άκουσα τίποτα. Οι συνθήκες ίσως αλλάζουν τον χαρακτήρα τους. Πιστεύω ότι η Καρολίνα όταν έχει βγάλει πανεπιστήμιο με άριστα και το μεταπτυχιακό με άριστα...", και κάπου εκεί την διέκοψε η Κατερίνα Καινούργιου λέγοντας πως ότι κι αν έχει κάνει στην ζωή της δεν είναι συμπεριφορά αυτή.

Πάλι στην κορυφή το Survivor 4 - Τι έκαναν Άγριες Μέλισσες και MasterChef;

Τηλεθέαση: Είναι ξεκάθαρο πως η πρώτη θέση της Prime Time ζώνης ανήκει στο Survivor 4! Ωστόσο, στη δεύτερη θέση βλέπουμε να γίνεται μάχη, καθώς μία περνάει μπροστά το Masterchef, μία οι Άγριες Μέλισσες.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα στοιχεία από τα μηχανάκια της Nielsen, το MasterChef -δείτε εδώ τα highlights- δείχνει να μένει πάντα λίγο πιο μπροστά στην επιλογή του κοινού, αφήνοντας στην τρίτη θέση τη σειρά του ΑΝΤ1.

Survivor 4 - Μέλισσες - MasterChef τηλεθέαση

Άγριες Μέλισσες,Survivor και MasterChef - Αναλυτικά τα νούμερα

Prime time

  • ANT1: Ήλιος 15,0
  • ΑΝΤ1: Το καφέ της χαράς 10,9
  • ΑΝΤ1: Άγριες Μέλισσες 21,8
  • STAR: MasterChef 5 23,5
  • ΣΚΑΙ: Survivor 30,3
  • Mega: Έξαψη 6,2
  • Mega: Το μυστικό του Freedomland 3.1
  • OPEN: Ράδιο αρβύλα 17.8
  • OPEN: Ελλάδα - Γεωργία 10,2
  • ALPHA: Έλα στη θέση μου 10,7
  • ALPHA: Μην αρχίζεις την Μουρμούρα 8,7
  • ALPHA: Αγγελική 6,8
  • ALPHA: Γκρέις του Μονακό 3,5

Τα τέταρτα του Survivor

Με lead in 8.2 από τις 8 Λέξεις το ριάλιτι συνέχισε με 14-18-20,7-27,1-21,8-26,6-33,3-37,6-45,7-40,3-46,6-43,4-23,7

Τα τέταρτα του MasterChef

Με lead in 27.6 από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR το παιχνίδι συνέχισε με 30,6-32,2-31,3-29,7-24,8-13,9-19,7-15-18,8-14,4-11,3

Τα τέταρτα των Άγριων Μελισσών

Με lead in 16.7 από το Καφέ της Χαράς η σειρά συνέχισε με 23,2-19,2-25,2-20,3-26,4-27,9

Survivor spoiler 01/04: Για 10 ψήφους διαφορά! Διέρρευσαν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας!

Τρομερή αποκάλυψη από το Athensmagazine.gr σχετικά με την χθεσινή (31/03) αποχώρηση από το Survivor 4!

Συγκεκριμένα το Athensmagazine.gr από νωρίς το πρωί σας είχε ενημερώσει ότι η Μαριάνθη Κάσδαγλη θα αποτελέσει παρελθόν από το Survivor 4, κάτι που επιβεβαιώθηκε το βράδυ της ίδιας μέρας. Το Athensmagazine.gr σήμερα το πάει ένα βήμα παρακάτω και σας αποκαλύπτει τα στατιστικά της ψηφοφορίας, χωρίς να είναι 100% επιβεβαιωμένα!

Αρχικά ξεκαθαρίζουμε πως ο Τριαντάφυλλος έμεινε πανηγυρικά στο παιχνίδι και μάλιστα πήρε αρκετές περισσότερες ψήφους από τις τελευταίες ψηφοφορίες! "Μπετόν αρμέ" ο Ντάφυ, ο οποίος παρότι έχει αρχίσει να κουράζει ο κόσμος τον γουστάρει! Όλο αυτό το τρολάρισμα με το ζέσταμα και την μονομαχία με τον Κώστα Παπαδόπουλο έφερε τον Ντάφυ ακόμα πιο ψηλά αφού χαρίζει γέλιο στους τηλεθεατές. Η αλήθεια μάλιστα είναι πως αν ο τραγουδιστής αποχωρήσει από το Survivor η τηλεθέαση θα πέσει. Μπορεί αρκετοί να τον κράζουν αλλά σίγουρα σκέφτονται πως το Survivor δεν θα είναι ίδιο χωρίς Τριαντάφυλλο.

Survivor spoiler 01/04

Ποια τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας;

Σύμφωνα λοιπόν με πηγές του Athensmagazine.gr ο Τριαντάφυλλος παραμένει στο Survivor με ένα ποσοστό κοντά στο 65%. Πολύ εύκολο βράδυ λοιπόν για τον Ντάφυ, ο οποίος από τα πρώτα κιόλας λεπτά της ψηφοφορίας είχε ξεφύγει στην κορυφή!

Πάμε τώρα στα κορίτσια! Η Ελένη Χαμπέρη συγκέντρωσε το 18% των ψήφων έναντι το 17% της Μαριάνθης, ενώ χαρακτηριστικό είναι αυτό που μας είπαν πως ίσως η διαφορά κρίθηκε και σε λιγότερες από δέκα ψήφους! Αυτό σημαίνει πως αν η ψηφοφορία είχε κλείσει ένα λεπτό πριν ή ένα λεπτό μετά πως ενδέχεται να είχε φύγει η Ελένη και όχι η Μαριάνθη!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share