Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: Η Χριστίνα έβγαλε στη σέντρα την Καρολίνα - «Γύρισες στη Μαριάνθη και την είπες "ψ@@α"»

«Εγώ είμαι από το Μενίδι και δε μασάω»

31 Μαρτίου 2021 23:19
Survivor 4: Η Χριστίνα έβγαλε στη σέντρα την Καρολίνα - «Γύρισες στη Μαριάνθη και την είπες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Χριστίνα Κεφαλά έβγαλε στη σέντρα την Καρολίνα Καλύβα λίγο πριν από το αγώνισμα επικοινωνίας στο Survivor, με την πρώτη να αποκαλύπτει το πώς είχε αποκαλέσει κάποια στιγμή η δεύτερη τη Μαριάνθη Κάσδαγλη.

Συγκεκριμένα, η παίκτρια της μπλε ομάδας παρενέβη και μίλησε για τον τρόπο αντιμετώπισης της Μαριάνθης. Θέλησε, μάλιστα, να επισημάνει ένα συγκεκριμένο περιστατικό, σύμφωνα με το οποίο η Καρολίνα έβρισε άσχημα τη Μαριάνθη.

Survivor 4: Η Χριστίνα αποκάλυψε το πώς η Καρολίνα έβρισε τη Μαριάνθη

Όσο κι αν η Καρολίνα προσπαθούσε να αποφύγει αυτή την αναφορά της Χριστίνας, εκείνη τελικά το είπε. «Την είπες "ψ@@α", εγώ είμαι από το Μενίδι και δε μασάω να το πω», είπε, με τον Γιώργο Λιανό να τη διακόπτει σε εκείνο το σημείο.

Survivor 4: Απίστευτο «ξεκατίνιασμα» Νικολέτας και Μαριάνθης - Παραλίγο να έρθουν στα χέρια

Σε ένα απίστευτο «ξεκατίνιασμα» προχώρησαν στο Survivor και λίγο πριν από το αγώνισμα επικοινωνίας η Νικολέτα Μαυρίδη και η Μαριάνθη Κάσδαγλη, με τη δεύτερη ειδικά να βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση τη στιγμή, που θα αποφασίζονταν τα ματσαρίσματα.

Όλα άρχισαν, μάλλον, όταν η Νικολέτα ζήτησε την Χριστίνα ως αντίπαλο, με την κόκκινη ομάδα να διαλέγει πρώτη. Σε εκείνο το σημείο είναι πιθανό να ειρωνεύτηκε τη σαλονικιώτικη προφορά της Μαριάνθης και το πρόβλημα ομιλίας της μπροστά στις κάμερες, κάτι που την έφερε έξω φρενών, καθώς σε αυτό είχε αναφερθεί και πιο πριν.

Survivor 4: Ο φοβερός καβγάς Μαριάνθης και Νικολέτας

Η Μαριάνθη ζήτησε με φωνές και κραυγές το λόγο από την Νικολέτα, λέγοντας πως το ποτήρι έχει ξεχειλίσει, ενώ η Νικολέτα από την πλευρά της θεώρησε, ότι το σκηνικό είναι στημένο, προκειμένου να κερδίσει τη συμπάθεια του κόσμου. Η Μαριάνθη, στο τέλος, «ξέσπασε» σε δάκρυα, ενώ οι παίκτες και των δύο ομάδων μπήκαν στη μέση, για να τις χωρίσουν.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share