Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021

Survivor spoiler: "Είστε ξεφτίλες" - Όρμησε ο Αλέξης Παππάς στη κόκκινη ομάδα μετά το συμβούλιο

Απίστευτα σκηνικά μόλις έκλεισαν οι κάμερες!

1 Απριλίου 2021 10:40
Survivor spoiler:
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Απίστευτα σκηνικά στο Survivor μετά το τέλος του χθεσινού (31/03) συμβουλίου και την αποχώρηση της Μαριάνθης Κάσδαγλη!

Η αλήθεια είναι πως η συμπεριφορά των κόκκινων ήταν άνευ σχολιασμού αφού μόλις ανακοινώθηκε πως αποχωρεί η Μαριάνθη σηκώθηκαν όλοι μαζί και αγκαλιάστηκαν! Φανταστείτε λοιπόν τι έχει να συμβεί αν κάποια στιγμή αποχωρήσει ο Τριαντάφυλλος!

Πάμε τώρα στο θέμα μας! Η συμπεριφορά αυτή των κόκκινων δεν έμεινε ασχολίαστη. Ο Ντάφυ κέρδισε ακόμα μια μάχη και αυτό δεν άρεσε σε πολλούς. Ωστόσο κατάφεραν να ξεφορτωθούν την Μαριάνθη. Η αντίδρασή τους να αγκαλιάσουν όλη την Ελένη, πριν καν αποχωρήσει η Μαριάνθη, έκανε έξαλλο τον Αλέξη Παππά. Έτσι μόλις σηκώθηκαν οι ομάδες να αποχωρήσουν ο ηθοποιός φώναξε προς το μέρος των κόκκινων: "Ντροπή σας, είστε ξεφτίλες..."!

Όρμησε ο Αλέξης Παππάς στη κόκκινη ομάδα μετά το συμβούλιο

Όπως ήταν λογικό τα αίματα άναψαν αυτόματα. Ο Αλέξης Παππάς έχει αποδείξει πως δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. Έτσι έκανε και στην περίπτωση της Μαριάνθης. Άλλωστε μόνο και μόνο ότι την στήριζε ο Τριαντάφυλλος, ο Αλέξης την υπερασπίστηκε.

Άμεση όμως ήταν η αντίδραση των κόκκινων! Κόρο και Μπόγδανος αμέσως επιτέθηκαν στον Παππά, ο οποίος έχει δείξει πως δεν κρύβεται. "Μας έχεις ζαλίσει τα @@@@" φώναξε χαρακτηριστικά ο Ηλίας, ο Κόρο συμφώνησε και η κατάσταση ξέφυγε. Ο Παππάς συνέχισε να προκαλεί, η παραγωγή σε κατάσταση συναγερμού προσπαθούσε να χωρίσει τους πάντες.

Εικονολήπτες, Λιανός, συμπαίκτες και αντίπαλοι έγιναν ένα για να χωρίσουν τον Αλέξη Παππά! Η ένταση ανέβηκε και δεν σταμάτησε μέχρι να μεταβιβαστούν οι δύο ομάδες στα βανάκια τους και να αποχωρήσουν για τις παραλίες. Η ένταση συνεχίστηκε και στην παραλία, με τους Τζέιμς και Μπάρτζη να εμπλέκονται σε έναν ακόμα τσακωμό όπως σας τον παρουσιάσαμε πριν.

Όπως και να έχει το επεισόδιο της Κυριακής αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον! Αρκετοί τσακωμοί έχουν διαδραματιστεί ήδη που δεν παίζει η παραγωγή να μην μας δώσει έστω λίγα πλάνα.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share