Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 01/04: Ένα μπάχαλο η παραλία - Ντάφυ, Αλέξης, Νίκος και Τζέιμς πιάστηκαν στα χέρια!

Η κατάσταση ξέφυγε από μια ατάκα!

1 Απριλίου 2021 07:51
Survivor spoiler 01/04: Ένα μπάχαλο η παραλία - Ντάφυ, Αλέξης, Νίκος και Τζέιμς πιάστηκαν στα χέρια!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα! Ένα μπάχαλο το... νησί και η παραλία των κόκκινων και των μπλε στην παραλία με πρωταγωνιστές τους Τζέιμς και Τριαντάφυλλο.

Συγκεκριμένα τα λόγια του Τριαντάφυλλου στο συμβούλιο, που αποθέωσε τον Σάκη Κατσούλη και έκραξε τον Τζέιμς δεν άρεσε σε εκείνον και τον Νίκο Μπάρτζη! Αμέσως ο Νίκος έκανε επίθεση στον Ντάφυ αλλά ο καυγάς δεν σταμάτησε εκεί! Όταν γύρισαν στη παραλία έγινε το "έλα να δεις"!

Ο Τζέιμς Καφετζής μόλις επέστρεψαν στην παραλία πήγε στους κόκκινους και μπροστά στον Τριαντάφυλλος είπε κατά λέξη: "Πως τον αντέχετε αυτό τον κωλοτούμπα και τον διπρόσωπο". Τα λόγια αυτά έβγαλαν τον Ντάφυ έξω από τα ρούχα του και έκανε επίθεση στον Ροδίτη παίκτη των μπλε, τον οποίο κατηγορούσε πως τόσο καιρός ήταν ο καλύτερος παίκτης γιατί έκανε... εύκολα ματσαρίσματα και από την μέρα που ήρθε ο Σάκης στην μπλε παραλία τότε έχασε και την αρχηγία.

Survivor spoiler

Survivor spoiler: Πως ξέφυγε η κατάσταση;

Η κατάσταση ξέφυγε μέσα από τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί τον φίλο του Τζέιμς άρχισε να ουρλιάζει και να βρίζει τον Τριαντάφυλλος χυδαία. Κάπου εκεί εμφανίστηκε, όπως ήταν αναμενόμενο και ο Αλέξης Παππάς, με τα νεύρα και την ένταση να βαράνε "κόκκινο" και τον τελευταίο να αρχίζει να φωνάζει σε αντίστοιχη ένταση με τον Νίκο!

Κάπου εκεί παρενέβησαν οι πιο ψύχραιμοι και κυρίως ο Σάκης Κατσούλης, με τους Ντάφυ, Αλέξη, Νίκο και Τζέιμς να μην ηρεμούν εύκολα και ο τσακωμός να κρατάει για ώρες! Είναι μια ένταση, η οποία θα φανεί και στο επεισόδιο της Κυριακής, αφού το όλο σκηνικό έγινε μετά το τέλος του συμβουλίου της Τετάρτης, όπου αποχώρησε η Μαριάνθη Κάσδαγλη.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share