Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Σοκ στην κόκκινη ομάδα με την Νικολέτα - Υπέφερε από τους πόνους

Βγήκε εκτός παιχνιδιού μετά την προσπάθεια της!

30 Μαρτίου 2021 23:53
Survivor 4: Σοκ στην κόκκινη ομάδα με την Νικολέτα - Υπέφερε από τους πόνους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ επικράτησε στην κόκκινη ομάδα με την Νικολέτα Μαυρίδη, η οποία υπέφερε από τους πόνους λίγο μετά από το δικό της αγώνα και έμοιαζε να μην είναι καθόλου καλά.

Survivor 4: Πόνοι για την Νικολέτα στο αγώνισμα

Η παίκτρια των «Κόκκινων», που νωρίτερα συμμετείχε σε καβγά με τον Τριαντάφυλλο, νίκησε στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας του Survivor την Ελευθερία Ελευθερίου, αλλά αμέσως μετά πήγε πίσω από τον πάγκο, αισθανόμενη πόνο στο στομάχι. Άπαντες «πάγωσαν» και έσπευσαν να τη βοηθήσουν, με την χορεύτρια πάντως να μην μπορεί να αγωνιστεί ξανά.

Η ομάδα της, σε εκείνο το σημείο, της υποσχέθηκε την νίκη και τραγούδησε ρυθμικά το προσωπικό της σύνθημα, ώστε να την εμψυχώσει.

Survivor spoiler 28/03: Νέο ζευγάρι στην παραλία μετά την Ένωση - Ο Σάκης έρχεται πολύ πολύ κοντά με την Νικολέτα!

Survivor spoiler: Ο Σάκης Κατσούλης είναι λάτρης του ωραίου φύλου και αυτό βγαίνει προς τα έξω! Τι και αν μπήκε στο παιχνίδι για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η απόρριψη της τελευταίας τον έχει κάνει να ρίξει αλλού τα δίχτυα του!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Αρχικά ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου με την οποία ήρθε κοντά ο Σάκης Κατσούλης, όμως κάτι ανάμεσα στα δύο παιδιά πήγε στραβά και τους βλέπουμε στα τελευταία επεισόδια να έχουν απομακρυνθεί λίγο, όσον αφορά πάντα το ερωτικό κομμάτι. Τι συμβαίνει όμως με τον Σάκη; Πάντως στο μυαλό του αυτή την στιγμή δεν υπάρχει ούτε η Ελευθερία, ούτε η Χριστίνα, με την οποία είχε υπάρξει ζευγάρι για λίγο διάστημα πριν μπουν στο Survivor, αλλά ούτε και η Μαριαλένα με την οποία η σχέση τους πλέον έχει περάσει σε φιλικό σημείο!

Survivor spoiler: Κοντά Σάκης - Νικολέτα!

Μετά την Ένωση ο Σάκης Κατσούλης φαίνεται πως έχει ρίξει αλλού τα δίχτυα του! Και το όνομα αυτής; Νικολέτα Μαυρίδη! Τι και αν η κοπέλα φαίνεται να είχε ένα φλερτ με τον Παύλο Γαλακτερό, αυτό δεν είχε συνέχεια και μετά την Ένωση την έχει προσεγγίσει ο Σάκης Κατσούλης! Μάλιστα από το πάρτι της Ένωσης που θα δούμε σε λίγες ώρες, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, θα δούμε τα δύο παιδιά να έρχονται κοντά! Ο Σάκης θα προσεγγίσει την Νικολέτα και εκείνη θα γοητευτεί από τον παίκτη της των μπλε!

Ζευγάρι με την Νικολέτα ο Σάκης στο Survivor

Μάλιστα τις τρεις πρώτες μέρες της κοινής τους παρουσία στην παραλία μαρτυρίες αναφέρουν πως τα δύο παιδιά έχουν ώρες συζητήσεων μπροστά από την φωτιά με το φλερτ να είναι κάτι παραπάνω από ορατό ανάμεσά τους! Πάντως η αλήθεια είναι πως τον Σάκη τον έχουμε δει να παίζει μπάλα με αρκετές κοπέλες οπότε μέχρι να έχουμε κάτι πιο χειροπιαστό δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα!

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς ακολουθεί μια μέρα γεμάτη Survivor με την Ένωση σήμερα να κλέβει την παράσταση!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share